MODA DİJİTAL SANAT İLE BULUŞUYOR

0

!

 

2-5 Mayıs tarihleri arasında dördüncü edisyonu gerçekleşecek olan İstanbul Dijital Sanat Festivali’nde moda, dijital sanat ile buluşacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile AKM’de düzenlenecek festivalin ilk kez hazırlanan moda bölümünde sanatseverler, yapay zekanın tasarladığı desenlere ve bu desenlerin dijital dönüşümlerine tanıklık edecekler.

 

YAPAY ZEKA DESEN TASARLAYACAK!

 

Türkiye’nin uluslararası düzenlenen ilk ve tek dijital sanat festivali olan İstanbul Dijital Sanat Festivali, dördüncü edisyonunda, yine ilklere imza atacak.

 

Pasha Bank ana sponsorluğunda, Mezo Dijital tarafından 2-5 Mayıs tarihleri arasında AKM’de gerçekleşecek olan festivalde moda, dijital sanat ile buluşacak ve yapay zekatarafından desenler tasarlanacak.

Niyazi Erdoğan’ın küratörlüğünde hazırlanan moda bölümünde; Arzu Kaprol, EzraTuba, Kerim Dündar -YAZAKA, Kıvanç Aykan ve Azerbaycan’ın ilk yapay zeka tasarımcısı Shusha yer alacak. 

Tasarımcıların moda ve dijital tasarım bağlamında üretkenliklerini gözler önüne sereceği festivalin bu bölümünde, modanın dijital algı üzerinden gerçeklik arayışına nasıl bir vizyon kazandırdığı sorusuna yanıtlar aranacak.

Ziyaretçileri çok farklı dünyalara götürecek olan festivalin moda bölümünde, Bediz Yıldırım moderatörlüğünde ‘Moda & Tasarımın Değişen Kimliği Dün & Bugün & Yarın’ ve ‘Moda & Tasarımda Yeni Mecralar & İletişim’ adlı iki seminer gerçekleştirilecek.

Festivalin sponsorları arasında  Anadolu Ajansı, TurkishAirlines, Turk Telekom,  İTÜ, Bahçeşehir Koleji,TosyalıHolding, Sofitel İstanbul, DİSAD, ON TV, ARTtv, PowerApp, FH İletişim, Adintrection, Gauss, Narbulut, Renosans, Meta Yapı, Sustainable, Meet, Radiance VR, Unemeta, Unfocus ve Daima İstif Makinaları yer alıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.