Yanıyor filminin İstanbul Prömiyeri Suç ve Ceza’da Yapıldı

0

13. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde Erol Afşin’in yönettiği ‘Yanıyor’ filminin İstanbul Prömiyeri Kadıköy Sineması’nda gerçekleştirildi.

Hava muhalefetine rağmen yoğun ilginin olduğu film 18 Kasım 2023 Cumartesi günü, saat 16.30’da, Kadıköy Sineması’nda izlendi. Gösterimin ardından film ekibi, izleyicilerin sorularını cevapladı.

Yanıyor filmi, 22 Kasım Çarşamba günü Atlas 1948 Sineması’nda, saat 19.00’da yine film ekibiyle birlikte izleyici ile buluşacak. 

Öğrenci bileti 20 TL

Festivalin filmleri; Kadıköy Sineması, İBB Beyoğlu Sineması ve Beyoğlu Atlas 1948 Sineması’nda izlenebiliyor. 13. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali tam biletleri; gündüz (11.30 – 13.30) seanslarında 40 TL, akşam (16.30 – 19.00 – 21.30) seanslarında 60 TL olarak belirlendi. Festival boyunca öğrenciler tüm seanslar için sadece 20 TL’ye bilet alabilecek.  

Yanıyor

Es Brennt

It’s Burning

DCP / Renkli Color / 89’

Almanca; Türkçe Ve İngilizce Altyazılı 

Almanya, 2023

Yönetmen Director

Erol Afşin

Senaryo screenplay

Erol Afşin

Oyuncular Cast

Halima İlter, Kida Khodr Ramadan, Emir Kadir Taşkın, Nicolas Garin

Emel, Ömer ve oğulları Ahmet, Almanya’da yaşayan Arap kökenli mutlu bir ailedir. Bir gün bir çocuk parkına giderler ve Franz adında bir adamla karşılaşırlar. Franz, başörtüsü nedeniyle Emel’e hakaret edip saldırınca durum birden kontrolden çıkar. Mahkemede dava açılır, ancak ierleyen duruşmalar sırasında ailenin hayatını tamamen değiştiren bir olay meydana gelir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.