Kapadokya’nın Tarihi Atmosferinde Cumhuriyet Konseri

0

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Argos in Cappadocia’nınBüyüleyici Atmosferinde Klasik Müzik Dinletisi ileKarşılıyoruz

 

Her mevsim başka bir hikâyenin yaşandığı Argos in Cappadocia, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel unutulmaz bir klasik müzik konserine ev sahipliği yapıyor.

Argos in Cappadocia’nın tarih dolu sahnelerinden Bezirhane, 29 Ekim’de Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılının coşkulu kutlamalarına ev sahipliği yapıyor. Mistik atmosferiyle dünya çapında pek çok ödül alan ve bulunduğu bölgenin benzersiz dokusunda unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan Argos in Cappadocia misafirlerini bu özel gecede klasik müziğin büyüsüne kapılarak unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Ev sahipliği yaptığı kültür sanat programlarıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatan Argos in Cappadocia, “ArgosAkustik Geceleri” kapsamında klasik müziğin en özgün temsilcilerini Bezirhanesahnesinde ağırlıyor. 

Çello sanatçısı Cengiz Yılmaz ve piyano-gitar sanatçısı Gürkan Sezgi’nin canlı performansını kapsayan program, 28 Ekim akşamı saat 20.00‘de başlayacak. Türk çello sahnesinin önemli temsilcilerinden olan Cengiz Yılmaz, unutulmaz performansıyla müzik severlerin kalbine dokunurken Gürkan Sezgi ise eşsiz melodileriyle izleyicilere büyüleyici bir müzik dinletisi sunacak.

 

Bezirhane’nin tarihi dokusu ve doğal akustiğinde otel misafirlerinin yanı sıra dışardan ziyaretçilere de katılımın ücretsiz olduğu bu özel müzik dinletisi, Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusuyla Kapadokya dinleyicisini buluşturacak.

 

Konaklama ve konser rezervasyonu detaylı bilgi için:

Argos in Cappadocia

Adres : Kayabaşı Sokak. No:23 Uçhisar, Nevşehir

Telefon : +90 384 219 31 30

Web sitesi : argosincappadocia.com/

IG : @argosincappadocia

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.