TOTAL RECALL SERGİSİ’NDE BULUŞTULAR

0

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GEZEGENİN KAPILARI ARALAYAN

TOTAL RECALL SERGİSİNİN AÇILIŞ DAVETİ FİŞEKHANE’DE GERÇEKLEŞTİ

BİR SERGİDEN ÖTE FARKINDALIK YARATACAK BİR DENEYİM KURGUSU

Ülkemizin, giyilebilir teknolojiler, sürdürülebilir moda ve tekstilde temiz tarım kavramları ile tanışmasında öncü olan EZRATUBA markasının yaratıcı yönetmenleri EZRA Çetin ve TUBA, doğal kaynakları gözeten, ekonomik ve sosyal kalkınmayı teşvik eden modern teknolojilerin sürdürülebilirliğe olan eşsiz katkısını deneyimleyeceğiniz TOTAL RECALL başlıklı özel bir sergi ile yine bir ilk’i gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz akşam Fişekhane Camlı Galeri’de düzenlenen özel bir organizasyonla kapılarını açan Total Recall sergisi açılış davetine katılanlar arasında; Akasya Türkmen, Ayşegül Tuncer, Betül Demir, Bige Daruga, Cantekin Temizer, Ezra ve Tuba Çetin, Feyza Orkunt Yozgat, Hakan Helvacıoğlu, Meltem Kazaz, Müge Tezman Sırmabıyık, Nurdan Yüzbaşıoğlu, Pelin Bozkurt, Sinan Öncel, Todori Kalamari, Özlem Avcıoğlu ve Zehra Öney de vardı.

16 – 21 Mayıs tarihleri arasında Paraf Card ana sponsorluğunda, yeni nesil iletişim çözüm ortağı WhatsGO ve iki yüz yıllık tarihi yapıları yeniden işlevlendirerek günümüze kazandırılan İstanbul’un en önemli kültür-sanat, gastronomi ve yaşam merkezlerinden Fişekhane’nin mekân sponsorluğunda gerçekleştirilecek TOTAL RECALL, günümüz dünyasında kendi ihtiyaçlarımızı karşılarken, hızla tükettiğimiz dünya kaynaklarının yeni nesillere aktarılması için teknolojinin ve dijitalleşmenin sağlayacağı katkıyı eşsiz bir deneyim anlatıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.