İstanbul’un Ressamı Hoca ALi Rıza Ev ve Şehir 2 Cilt Satışta

0

Toki Yayınları Kültür yayınları serisinden basılan Ömer Faruk Şerifoğlu’nun hazırladığı İstanbul Ressamı Hoca Ali Rıza kitabını satışa çıkardık. Almak isteyenler Diren Sanat ile irtibat kurabilirler. Elimizde sadece cilt-1 ve Cilt-2’den birer adet var. Okurlarımız buradan satışa sunduğumuz değerli kitaplarımızı alarak aynı zamanda Diren Sanat yayın platformuna katkı sağlayabilirler. İrtibat numalarını aşağıda sizle paylaşacağız.

Ressam Hoca Ali Rıza bey (1858-1930) istanbul’un duygusunu ve ruhunu yansıttığı eserleri ile sanat tarihimizin en değerli isimlerinden biridir. Kendi zamanının İstanbul’unda kaybolan değerler, belgeselci bir yaklaşımla ölümsüzleştiren Ali Rıza Bey, öncü kişiliği ve özgün sanat tutkusu ile kişisel üslubunu oluşturmuş ilk ressamlarımızdandır.

Türk ressamının hocası olarak tarihe geçen Ali Rıza Bey, ressam kişiliğinin yanı sıra, 47 yıl boyunca çeşitli okullarda öğretmenlik yaparak yüzlerce öğrenci yetiştirmiş. derviş, meşrep, mütevazi, sabırlı ve hoşgörülü kişiliği ile tanınmıştır. Hemen her eserine tarih ve imza atmayı, kısa notlar eklemeyi ihmal etmeyen Ali Rıza Bey’in eserlerine topluca bakıldığında, onun hassas kişiliğinin yanı sıra, mesleğine ve İstanbul’una duyduğu derin tutkunun yoğunluğu hissedilir.

Sevgili okurlarımız yaşadığımız bu ekonomik krizlerde Diren Sanat yayın portalı olarak bizlerde zor günler geçiriyoruz. Bugünden itibaren internet sitemizde eşine az rastlanır kitap satışlarını yapacağız.

Kitabın Adı İstanbul’ın Ressamı Hoca Ali Rıza

Ev ve Şehir Cilt -1 ve Cilt -2

Hazırlayan: Ömer Faruk Şerifoğlu

İSBN 978-605-66838-2-4

Fiyat:4500 TL (Kargo Dahil)

İrtibat telefonu 0 505 245 01 84 (whatsaptan ulaşabilirsiniz)

mail: info@dirensanat.com

Not: Elimizde sadece cilt-1 ve cilt-2’den bir adet kalmıştır. Ücreti İBAN’ hesabımıza yatırdıktan adresine kargolayacağız. İletişim kurmak için bize whatsapp hattından ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.