Tamirane Akasya sahnesinde bu hafta: 9 Aralık Cuma akşamı Nuri Harun Ateş, 10 Aralık Cumartesi akşamı ise Müge Zümrütbel Tamirane Akasya sahnesinde

0

Tamirane, yeni sezonda da pop, caz ve alternatif müziğin öncü isimlerini sahnelerinde ağırlamaya devam ediyor. 9 Aralık Cuma akşamı dünyanın sayılı kontrtenorlarından Nuri Harun Ateş muhteşem sesi ve “Kafası Karışık Kontrtenor” adını verdiği muhteşem performansıyla, 10 Aralık Cumartesi akşamı ise Müge Zümrütbel “Karışık Kaset” adını verdiği projesi ve enerjisi yüksek performansıyla Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Tamirane Akasya sahnesinde bu hafta:

9 Aralık Cuma akşamı Nuri Harun Ateş,

10 Aralık Cumartesi akşamı ise Müge Zümrütbel

Tamirane Akasya sahnesinde

Tamirane, yeni sezonda da pop, caz ve alternatif müziğin öncü isimlerini sahnelerinde ağırlamaya devam ediyor. 9 Aralık Cuma akşamı dünyanın sayılı kontrtenorlarından Nuri Harun Ateş muhteşem sesi ve “Kafası Karışık Kontrtenor” adını verdiği performansıyla, 10 Aralık Cumartesi akşamı ise Müge Zümrütbel “Karışık Kaset” adını verdiği projesi ve enerjisi yüksek performansıyla Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Nuri Harun Ateş “Kafası Karışık Kontrtenor”

Dünyadaki sayılı kontrtenorlardan biri olan ve her performansında muhteşem sesiyle izleyenleri büyüleyen Nuri Harun Ateş, “Kafası Karışık Kontrenor” konseptinde seslendirdiği aryaları Türk Pop ve Türk Sanat Müziği’nin en sevilen şarkılarıyla bambaşka bir şekilde buluşturarak farklı müzik türlerini bir araya getirdiği muhteşem ve eğlenceli performansıyla 9 Aralık Cuma akşamı Tamirane Akasya  sahnesine konuk oluyor.

Tarih: 9 Aralık 2022, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 21:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0552 642 32 43

Müge Zümrütbel “Karışık Kaset”

Geçmişte Zerrin Özer, Nilüfer ve Sertab Erener gibi büyük seslere vokalistlik yapan Müge Zümrütbel’in “Karışık Kaset” adını verdiği bir nev-i “Live Juke Box” projesi, 80’li ve 90’lı yılların sevilen şarkılarından oluşan eğlence garantili repertuvarı ile 10 Aralık Cumartesi akşamı Tamirane Akasya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Tarih: 10 Aralık 2022, Cumartesi

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.