Mobilet Aralık Ayı Film Programı

0

Sosyal keşif, planlama ve paylaşım platformu Mobilet, Türkiye’nin pek çok ilinde katılımcıları kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturmayı sürdürüyor. “Mobilet’te Yerin Hazır!” mottosu ve yenilenen yüzüyle kullanıcılarının sosyal yaşamlarına açılan kapı olmaya devam eden Mobilet; Aralık ayı boyunca da Ankara, Zonguldak, Antalya, Mersin, Bursa, Düzce, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Konya’dan pek çok farklı etkinliği katılımcılarla buluşturuyor.

Kolay ve hızlı bilet satın almanın yanı sıra kullanıcıların tüm keşif, sosyal etkileşim ve paylaşım deneyimini tek bir platform üzerinden yaşayabilmelerine olanak vererek yalnızca bilet satın alma değil bir sosyal paylaşım platformu da olan Mobilet’te Aralık ayında da yeriniz hazır! Yenilenen yüzü ve “Mobilet’te Yerin Hazır!” mottosuyla kullanıcılarını kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle buluşturmayı sürdüren Mobilet’in Ankara, Zonguldak, Antalya, Mersin, Bursa, Düzce, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Konya’da öne çıkan etkinliklerinden bazıları şu şekilde;

Müziğin en keyifli tınıları ve birbirinden keyifli oyunlar Ankara’da sanatseverle buluşuyor

90’ların sonunda kurulan ve vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde Ari Barokas, davulda Mehmet Demirdelen’in bulunduğu rock müziğin en başarılı ve popüler gruplarından biri olan Duman, 3 Aralık’ta Armada Alışveriş Merkezi’nde hafızalara yerleşmiş en güzel şarkıları ve çok daha fazlası ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

IF Performance Hall Ankara; 3 Aralık Cumartesi akşamı ona ilham veren güzellikleri günlüğünü yazar gibi müziğine yansıtan ve içinden gelen şarkıları kendince, kendi sözleriyle söyleyen Kalben’i, 16 Aralık Cuma akşamı ise 2012’den bu yana yayımladıkları tekli ve kısaçalarlar ile indie rock ve dream pop’un yerli sahnedeki sevilen ekiplerinden olan The Away Days’in performansına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Sanat, fuar ve etkinlik merkezi Congresium Ankara’da; kariyerinin ilk gününden beri güçlü sesi ve yalın ama vurucu sözleriyle gönülleri fetheden Melike Şahin 14 Aralık Çarşamba, herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla Türk pop müziğinin güçlü yorumcu, besteci ve söz yazarı Candan Erçetin 15 Aralık Perşembe, Ortadoğu ve Balkanlar’ın ruhunu notalara döktüğü müziğiyle dinleyicilerine yıllardır duygu yoğunluğu hayli yüksek bir deneyim sunan besteci, aranjör ve kamança üstadı Mark Eliyahu 17 Aralık Cumartesi ve geçmişten günümüze gelen sevilen şarkıları ile Türk müziğinin yıldız sanatçısı Sertab Erener 25 Aralık Pazar akşamı müzikseverlerle buluşacak. 

TRT Haber Spikeri Tijen Karaş ile “Beden Dili ve Diksiyon”, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ile “Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı” ve Girişimci-Yazar Mustafa Açıkgöz ile “Girişimcilik” seminerlerinden oluşan Ankara Kişisel Gelişim Zirvesi 18 Aralık’ta, Şebnem İşigüzel’in aynı adlı romanından İlksen Başarır rejisiyle sahneye uyarlanan ve kahramanlarının aşkı, dostluğu, hayalleri, hayal kırıklıklarını, yere düşmeyi, yerden kalkabilmeyi sırlarını paylaşarak dile getirdikleri tiyatro oyunu “Ağaçtaki Kız” 23 Aralık’ta, Turgut Özakman tarafından 1987 yılında kaleme alınan ve 35 sene sonra usta sanatçı Metin Akpınar süpervizörlüğünde hiciv sanatının önemli bir örneğinin yeniden sahneye taşındığı “Deli Bayramı” 24 Aralık’ta matine ve suare gösterimleriyle Çankaya Sahnesi’nde olacak.

Bugüne dek 2 uzun, 6 kısa albüm yayınlayan ve duygusal besteleri ile kazandığı ününü ‘Valse’ adlı parçasıyla pekiştiren genç piyanist ve besteci Evgeny Grinko, 20 Aralık Salı akşamı Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. 

Alanının en iyilerinden Kişisel Gelişim Zirvesi Antalya, Bursa, Düzce, Kayseri, Konya, Mersin ve Zonduldak’ta katılımcılarını ağılayacak.

“Kişisel Gelişim Zirvesi” Anadolu’da da katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’de alanının en iyileri tarafından verilecek nitelikli seminerler ile katılımcılar hem eğlenerek kendi gelişimlerine yatırım yapabilecek hem de CV’lerine artı katabilecek sertifikaların sahibi olacak. Tekrarı olmayacak bu özel program kapsamında katılımcılar; TRT Haber Spikeri Tijen Karaş’tan “Beden Dili ve Diksiyon”, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan’dan “Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı” ve girişimci ve yazar Mustafa Açıkgöz’den “Girişimcilik” seminerlerini alma fırsatı yakalayacak. Saat 12:00 – 17:00 arasında gerçekleşecek üç oturum sonunda katılımcılara isme özel hem Türkçe hem İngilizce 3 sertifika verilecek bu zirve programı; 7 Aralık’ta Zonguldak Atatürk kültür Merkezi, 10 Aralık’ta Antalya Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi, 17 Aralık’ta Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Konferans Salonu, 23 Aralık’ta Mersin’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve 24 Aralık’ta Kayseri EKM – Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Kontenjanlar dolmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın.           
 

İzmir’de hem distopya hem komedi dolu akşamlar

Sevilen komedyen Aşkım Kapışmak; kahkaha, müzik, dans, toksik ilişkiler, aile dizimi, aşk ve mutluluk üzerine yeni farkındalıklar oluşturacağı en yeni gösterisi “İlişkiler Komedisi” ile 7 Aralık’ta, Dünya Perdecileri aracılığıyla tiyatro sahnesinde yeniden hayat bulan ve başrollerinde tiyatro sahnelerinin duayen isimleri Rutkay Aziz ve Taner Barlas paylaştığı İngiliz yazar George Orwell’in distopik romanından uyarlanan 1984 – Büyük Gözaltı 26 Aralık’ta Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda seyircilerle buluşacak.

16 milyonluk İstanbul’da ve onun karmaşasında, tesadüfen karşılaşan iki ilkokul arkadaşının problemlerini çözmenin yolunu eski Yeşilçam filmlerinde olduğu gibi formalite bir evlilik yapmakta bulurlar. Fakat bu evlilik sorunları çözmek yerine daha büyük sıkıntıları da beraberinde getirecektir. Aşk, dostluk, ilişkiler üstüne romantik bir komedi olan “Aşkın Muzip Oyunları”, 14 Aralık Çarşamba akşamı İzmir AKM Yunus Emre Salonu’nda İzmirli tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ses rengiyle fark yaratan Cem Adrian Eskişehir’e geliyor

Farklı ses rengiyle dikkatleri her zaman üzerine çeken ve müzikte sınırları, tarzları, kuralları dışlayan, kendini sadece “özgür bir müzisyen” olarak tanımlayan Cem Adrian, Eskişehirli sevenleriyle buluşmak için 28 Aralık Çarşamba akşamı genç şehrin sevilen mekanlarından IF Performance Hall Eskişehir’de sahnede olacak.  

İki farklı Kişisel Gelişim Zirvesi Bursalılar ile buluşuyor

TRT Haber Spikeri Tijen Karaş tarafından “Beden Dili ve Diksiyon”, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan tarafından “Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı” ve girişimci ve yazar Mustafa Açıkgöz tarafından “Girişimcilik” olmak üzere 4 Aralık tarihinde Bursa Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve tüm güne yayılan üç seminer ile katılımcılar hem eğlenerek kendi gelişimlerine yatırım yapabilecek hem de CV’lerine artı katabilecek sertifikaların sahibi olacaklar.   

Kişisel Gelişim Okulları tarafından 18 Aralık Pazar günü Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi‘nde düzenlenecek Kişisel Gelişim Zirvesi’nde ise katılımcılar; Profesör Doktor ve yazar İlber Ortaylı ile “Başarıya Giden Yol”, deneyimli spiker ve sunucu Ece Üner ile “Zor İnsanlar İle İletişim” ve Doçent Doktor Öğretim Üyesi Saniye Bencik Kangal ile “Çocuk Olmak ve Çocuk Kalmak” seminerlerine katılarak sertifika almaya hak kazanacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.