Hazal Subaşı MAG Dergisine Konuştu

0


Adını Sen Koy, Çukur ve daha birçok yapımda rol alan, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey’de derecesi bulunan güzel oyuncu Hazal Subaşı hem usta yönetmenler ve oyuncularla çalışmış olmanın verdiği heyecanı hem de Sıcak Kafa dizisinde başrolü canlandırmanın gururunu MAG Okurlarıyla paylaştı. “Sıcak Kafa; distopik ve macera türünde bir dizi” diyen güzel oyuncu “Bu projede olduğum için, Şule karakterini canlandırdığım için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Şule cesaretli, kararlı, inandıkları uğruna her şeyi yapabilecek, her savaşı verebilecek bir kız. Öğrendiğim çok şey oldu ondan. Benim için de distopik bir dünyada olmak, bambaşka bir dünyadaki karakteri canlandırmak farklı ve benzersiz bir tecrübeydi. İyi ki diyorum. Büyük emek verilmiş, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, tasarlanmış bir iş Sıcak Kafa. Ekip olarak hepimizin çok inandığı bir iş oldu. Umarım beğenilir ve takdir edilir” açıklamasında bulundu.

Sizin için başarı nedir sorusunu da samimiyetle yanıtlayan oyuncu “Başarı benim için mutluluk ve gurur. Kendimi mutlu hissettiğim ve gururlu olduğum an, yaptıklarım içime sindiği an başarılıyım demek gibi. Kendimizle gurur duymayı unutuyoruz çoğu zaman. Hayatın telaşında, akışında başarmak için çaba gösterdiklerimiz gerçekleştiğinde hemen unutuyoruz bu uğurda neler yaptığımızı. Mesela Sıcak Kafa, kendimle de gurur duyduğum bir iş. Çok iyi hissettirdi beni. Hedeflerime yaklaştığımı düşündürttü, yaptığım işi neden sevdiğimi hatırlattı, nasıl işler yapmam gerektiği konusunda rehber oldu ve filtrelerimi netleştirdi” dedi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.