Oscar Ödüllü Müzisyen Tan Dün İKSV Müzik Festivali’nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü veriliyor

0

50. İstanbul Müzik Festivali bir dünya yıldızını ağırlıyor. Kaplan ve Ejderha filminin müzikleriyle Oscar kazanan günümüzün önemli şef ve bestecilerinden Tan Dun, 22 Haziran Çarşamba akşamı, Borusan Holding’in Yüksek Katkıda Bulunan Gösteri Sponsoru olarak destek verdiği bir konserle AKM‘ye konuk oluyor.

Konserde, Tan Dun’un İkili Konçerto‘sunun yanı sıra Passacaglia: Secret of Wind and Birds isimli eserinin de Türkiye prömiyeri gerçekleştirilecek. Orkestranın kuş, rüzgâr ve okyanus seslerini taklit ederek dijital bir orman hissi uyandıracağı bu esere Tan Dun, orkestra üyeleri ve hatta seyirciler cep telefonlarından kuş sesleri çalarak katkı sağlayacak.

Oscar’ın yanı sıra Grammy ve BAFTA da dahil olmak üzere pek çok ödülü sığdırdığı bir kariyere sahip olan ve 50. İstanbul Müzik Festivali‘nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne de lâyık görülen Tan Dun‘un unutulmazlar arasında yer alacak bu büyülü performansına siz de tanıklık edin.
BİLET AL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.