Harbiye Açık Hava, Yaz Oyunları, Biletleri, Oyuncuları, Programı

0

HARBİYE AÇIK HAVA YAZ OYUNLARI SEYİRCİNİN YOĞUN İLGİSİYLE BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, her yaştan tiyatro seyircisini İki Efendinin Uşağıoyunuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde buluşturdu. 

Tiyatro sezonunun en çok beğenilen oyunları arasında yer alan İki Efendinin Uşağı, 15 Haziran Çarşamba günüHarbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde binlerce sanatseveri ağırladı.

 

Oyuncuların yaratıcılık ve yeteneğini, İtalyan Halk Tiyatrosu Commedia Dell’ Arte’nin kostüm, maske ve makyajlarıyla birleştiren oyun, seyircisini 18. yüzyılın eğlenceli bir Akdeniz kasabasında yolculuğa çıkardı.

 

Harbiye Açık Hava Yaz Oyunları’nın ilk oyunu olan Carlo Goldoni’nin yazdığı Aslı Öngören’in yönettiği İki Efendinin Uşağı, pandeminin neden olduğu uzun bir aradan sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nin kendine özgü heyecanıyla seyircisine keyifli bir yaz gecesi yaşattı.

 

Açık Hava Yaz Oyunları Devam Ediyor

Carlo Goldoni’nin yazdığı Aslı Öngören’in yönettiği İki Efendinin Uşağı; 16 Haziran tarihinde 21.00’de,

William Shakespeare’in yazdığı, Serdar Biliş’in yönettiği12. Gece; 18, 19 Haziran tarihlerinde 21.00’de,

Moliere’in yazdığı Tolga Yeter’in yönettiği Hastalık Hastası; 21, 22 Haziran tarihlerinde 21.00’de sahneleniyor.

3 yıldır kapalı gişe oynayan Hastalık Hastası, Açık Hava Yaz Oyunları’nda son 2 oyununu oynuyor. Henüz izleyemeyen seyircilerimizi Harbiye Cemil Topuzlu AçıkHava Sahnesi’ne bekliyoruz.

Oyunların biletleri, İBB Şehir Tiyatroları gişeleri, https://sehirtiyatrolari.ibb.istanbul/  adresi ve İBB Şehir Tiyatroları mobil uygulamasından temin edilebilir.

“Açık Hava Yaz Oyunları” Ağustos ayında yeni oyunlarla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sahnelenmeye devam edecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.