EBEDİ BARIŞ 12-13 MAYIS 20:30GAYRETTEPE KATS SAHNE

0

İspanyol oyun yazarı Juan Mayorga’nın Immanuel Kant’ın 1975 yılında kaleme aldığı Ebedi Barış metninden yola çıkarak aynı isimle kaleme aldığı oyunu Özge Yüksel İspanyolca aslından dilimize çevirirken, yönetmenliğini Deniz Atam’ın üstlendiği oyunda Furkan KalabalıkKaan Seviİsmet Ege TonbulOrhan Öztokat ve Deniz Atam rol alıyor. 

Bu yapıtın sahnelenme hakkı yazar Juan MAYORGA temsilcisi ONK Ajans Fikir ve Sanat Eserleri AŞ.’den devralınmıştır.
Özgün Adı/Original Name La Paz PerpetuaYazan/Writer Juan MAYORGAÇeviri/Translations Özge YÜKSELYöneten/Director by Deniz ATAMKostüm-Dekor-Makyaj Tasarımı/Production Design Zeynep KOLOĞLU Işık Tasarımı Light Design Yüksel AYMAZAsistan/Assistant Kuzey TURANDanışman/Consultant Zeynep SAVAŞÇINAfiş Fotoğrafları/ Photos Devrim YALÇINOyun Fotoğrafları/ Photos Emre Kaan ERDOĞANAfiş Tasarımı/Poster Design Evren DİNLERYapım Deniz Atam Project 

Üç köpek uykudan uyandıklarında nerede oldukları anlaşılmasın diye önceden ilaçla uyutulduklarını fark ederler. Terörle mücadele eden K7 grubuna katılmak isteyen yüz köpek arasında yapılan bir elemeden sonra bu üç köpek seçilmiş ve ikinci bir yarışa girmek için neresi olduğunu bilmedikleri bu yere getirilmişlerdir.
John-John azılı bir kırma köpektir ve terörle mücadele eğitimi veren özel bir okulda yetiştirilmiştir. Tüm ailesi terörle mücadelede görev alan John-John’un tek arzusu sınavı kazanıp K7’ye katılmak ve Beyaz tasmanın sahibi olmaktır.
Odin, zeki bir sokak köpeğidir ve bir Rottweiler’dır, olağanüstü koku alma becerisi ile bilinir. Sıcak bir yer ve daha iyi yemekler için K7’ye katılmak istemektedir.
Enmanuel bir Alman Çobanıdır ve diğerlerinden farklıdır. Vahşi değildir ve iyi koku alamaz. Ama oldukça zekidir, K7’ye katılmayı istemesinin özel bir sebebi vardır.
Köpekler Cassius ve İnsan tarafından test edilirler. Cassius bir K7 gazisidir ve yaşlı bir Labradordur. K7 için yalnızca bir aday seçilecektir ve başarılı olan adaya K7’nin beyaz tasması hediye edilecektir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.