İstanbul Fringe Festival Ocak Etkinlikleri için Biletler Tükeniyor!

0
Istanbul Fringe Festival’in Ocak Etkinlikleri bu hafta sonu da devam ediyor. Polonya’dan I Come to You River: Ophelia Fractured29 ve 30 Ocak saat 20.30’da Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün katkılarıyla sahnelenecek.

Biletleri hızla tükenen I Come to You River: Ophelia Fractured, Heiner Müller’in Hamlet Makinesi’ndeki ve William Shakespeare’in Hamlet’indeki Ophelia figüründen esinlenerek üç aktris tarafından sahnelenen bir gösteri. İş, Ophelia’yı kendi kişisel deneyimlerle yapıbozuma uğratarak dikkatle inceliyor. Sadece bu karakterin klasik tasvirinde değil, her kadının hayatında mevcut olan ilişkiler, kadınlık, intihar, baskı gibi temalara ışık tutmaya çalışıyor. Istanbul Fringe Festival Ocak Etkinlikleri için biletlere tiyatrolar.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor. 
Bilet Fiyatları: Öğrenci 20 TL / Tam 80 TL
I Come to You River: Ophelia Fractured – Studio Kokyu
29 ve 30 Ocak, 20.30
Alan Kadıköy
Performansta kullanılan metinler ekip tarafından oluşturulmuş ve Shakespeare’in Hamlet’inden alınmıştır. Performansın dili İngilizce’dir.Yönetmen: Przemysław Błaszczak 
Oynayanlar: Marie Walker, Katarzyna Stankiewicz, Anita Szymańska.
Animasyon: Adrian Jackowski
Işık: Dawid Ilczyszyn
Ülke: Polonya
Tür: Tiyatro – Trajedi & Dram
Süre: Tek Perde – 70 Dakika
Studio KokyuStudio Kokyu ismini Japon yazı dilinde “davet etmek” ve “nefes almak” anlamına gelen iki heceden oluşan Kokyu kelimesinden alıyor. Oyuncunun fiziksel eğitimi ile başta aikido olmak üzere Japon dövüş sanatları arasındaki ilişkiyi anlamaya çalışan bir tiyatro dilini ve alışma metodolojisini geliştiriyor. Przemysław Błaszczak ve Joanna Kurzyńska’nın birleştirdiği çeşitli fiziksel ve vokal eğitim teknikleriyle, oyuncunun beden eğitimini birleştiren on aylık bir araştırma ve eğitim projesine odaklanıyor. 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.