Küçükçiftlik Park Konserleri;Adamlar, Jakuzi ve Hedonutopia Var (Müzik haberleri, Gruplar, Sanatçılar, Albümler)

0

Park’ta Rock Sahnesinde Bu Kez

Adamlar, Jakuzi ve Hedonutopia Var

 

Şehrin rakipsiz etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park’ta %100 Music Sunar: Park’ta Rock konserleri Eylül ayında da devam ediyor. Adamlar, Jakuzi ve Hedonutopia 12 Eylül’de Modüler Sanat ve URU iş birliğiyle KüçükÇiftlik Park’ta müzik severlerle buluşacak.

 

Alternatif Türkçe Rock müziğin son dönemdeki en iyi gruplarından biri olan Adamlar, 12 Eylül akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde yer alacak. Vokal ve elektrik gitarda Tolga Akdoğan, elektronik gitarda Gürhan Öğütücü, bas gitarda Berat İşçioğlu ve davulda Berkan Tilavel’den oluşan ve 2013 yılında kurulan grup son albümü Dünya Günlükleri’ni iki yıl önce yayınladı. Şimdilerde yeni albüm çalışmaları içerisinde olan Adamlar sevilen şarkılarıyla KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacak.

 

Adamlar’dan önce ise 2016 yılında kurulan Jakuzi sahne alacak. Fantezi Müzik albümleriyle yurtdışında pek çok önemli festivalde yer alan grup, yeni EP’leri Açık Bir Yara’yı City Slang Records etiketiyle bir ay önce yayınladı. Jakuzi, vokalde Kutay Soyocak, davulda Can Kalyoncu, bas gitarda Meriç Erseçgen ve gitar ile synth’te Ahmetcan Gökçeer’den oluşuyor.

 

Akşamın açılışını ise geçen yıl son albümü “Beyaz Durak”ı müzikseverlerle buluşturan Türkçe alternatif müzik grubu Hedonutopia yapacak. Fırat Külçek ve Kerem Feyzi ikilisi tarafından 2008 yılında İzmir’de kurulan Hedonutopia, özgün tarzıyla beğeni topluyor.

 

KüçükÇiftlik Park 1,5 Yıllık Aradan Sonra Müzik Sektörüne Yeniden Kapılarını Açtı

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park, müzik sektöründeki tüm dostlarıyla yaptığı iş birlikleriyle müzik severleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunuyor.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.