Serdar Biliş’in yönetmenliğini üstlendiği, kadrosunda Mert Fırat başta olmak üzere Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın’ın bir araya geldiği Tom Basden imzalı ‘Joseph K.’da Franz Kafka’nın yüzyılı deviren Dava’sı tekrar açılıyor.

23 OCAK’TA DasDas ONLINE’DA 

DasDas’IN YILLARDIR KAPALI GİŞE OYNANAN OYUNU ‘JOSEPH K.’ VE SEVİLEN ÇOCUK OYUNU ‘ASTRO AY’A TIRMANIYOR’ BU KEZ DasDas ONLINE’DA…

DasDas’ın sevilen oyunları bu hafta sonu da DasDas Online üzerinden sanatseverlerin evlerine konuk oluyor. ‘Astro Ay’a Tırmanıyor’ 23 Ocak’ta çocuklara keyifli bir gün vadederken aynı günün akşamı DasDas’ın klasikleşen ve yıllardır kapalı gişe oynanan oyunlarından  dijitalleştirilen ‘Joseph K.’ da DasDas Online’da sahnelenecek.

Özlenen tiyatro oyunlarını çevrimiçi olarak izleyicilere sunmaya devam eden DasDas, minik tiyatroseverleri de unutmuyor. Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği, Bağış Angigün ve Merve Tokgöz’ün oynadığı, dijitalleştirilen ‘Astro Ay’a Tırmanıyor’ 23 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te DasDas Online’da olacak. En büyük hayali astronot olup uzaya gitmek olan Bağış’ın dostu Astro ile çıktığı eğlenceli yolculuğu konu alan oyunda bu macera dolu yolculuğa minik izleyiciler de dahil ediliyor.

 Dijitalleştirilen ‘Joseph K.’da 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 21.15’te DasDas Online üzerinden seyircilerle buluşacak. Serdar Biliş’in süpervizörlüğünü üstlendiği, kadrosunda Mert FıratDidem BalçınOnur Dilber ve Özgün Aydın’ın bir araya geldiği Tom Basden imzalı ‘Joseph K.’da Franz Kafka’nın yüzyılı deviren Dava’sı tekrar açılıyor.

DasDas Online’ın biletleri www.mobilet.com’da satışta!

Ayrıntılı bilgi için; dasdasonline.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.