Melih Onur’dan “Kar Etmiyor”

0

 Müzisyen Melih Onur, modern bir türkü lezzeti taşıyan ikinci tekliği “Kar Etmiyor” ile sanatseverlerle buluşuyor. Söz ve müziği Köksal Ekinci’ye ait olan parça günümüz elektronik altyapısıyla Anadolu’nun eşsiz ruhunu birleştirmeyi hedefliyor.

 

Geçtiğimiz Mayıs ayında ilk teklisiyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Melih Onur yeni çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu.

Söz ve müziği Köksal Ekinci’ye ait olan “Kar Etmiyor” modern bir türkü lezzeti taşıyor. 80’li yıllarda, radyolarda sıkça duymaya alışık olduğumuz sade ve yalın bir müzikal anlatımla hazırlanan şarkı, günümüzün elektronik altyapısıyla daha da geniş bir dinleyici kitlesine, Anadolu’nun eşsiz ruhuyla ulaşmayı hedefliyor.

Melih Onur’un güçlü vokal performansı, Eyüp Hamiş’in yürek yakan kaval tınıları ve İlkay Dinsever düzenlemesi ile dikkat çekiyor. Sinema-TV mezunu olan Melih Onur, bu şarkısının klibini de yine kendisi çekti.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=C0YBFF-mCD4

Melih Onur Ekinci Kimdir? 

                                                                                                          

 

 

1987 Ankara doğumlu olan Melih Onur,  küçük yaşlardan beri müzik ile iç içe yaşayan ailesinin de etkisiyle, önce yan flüt ardından bağlama çalmayı öğrendi. Üniversite öğrenimini, İstanbul’da Sinema-TV bölümünde tamamlayan Melih Onur, 2012 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasına katılarak, şarkıcı Hadise’nin takımında yarıştı. Beyaz TV, Cine 5 gibi televizyon kuruluşlarında çalıştı. İlk tekli çalışması “Yok”, geçtiğimiz mayıs ayında Köksal Ekinci ile düet olarak müzikseverler ile buluşmuştu.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.