Istanbul Fringe Festival 2020 – Online

0

Türkiye’de ilk kez 18-22 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleşen Istanbul Fringe Festival bu sene Covid-19 sebebiyle alınan tedbirler çerçevesinde dijital mecralarda gerçekleşecek. 21-27 Eylül 2020 tarihlerinde YouTube, Zoom, WhatsApp ve diğer sosyal medya mecralarından ücretsiz takip edilebilecek festivalde dans, performans, tiyatro gösterileri, atölye çalışmaları, sanatçı-izleyici buluşmaları, söyleşiler ve kapanış partisi de olacak. Programda 12 yabancı, 3 yerli ekip sizlerle olacak.

Istanbul Fringe Festival Destek Biletleri

Sanatçıyı ve sanatsal üretimi desteklemeye önem veren Istanbul Fringe, hem gösterileri, turneleri ve yaratım süreçleri iptal olan veya ertelenen ve gelirleri durma noktasına gelen sanatçıları desteklemek hem de Istanbul Fringe Festival organizasyonuna devam ederek, alternatif ve erişilebilir bir festivali İstanbul’da sürdürülebilir hâle getirmek için Fringe Destek Fonu oluşturmaya karar verdi.

Destek Fonuna Katkıda Bulunmak için Biletler Tiyatrolar.com.tr’de! 
2020 Seçkimizdeki tüm performanslara, atölyelere ve etkinliklere ücretsiz katılırken bir yandan gösterileri iptal edilen / ertelenen sanatçılara destek olmamıza, bir yandan da Istanbul Fringe Festival’i sürdürülebilir kılmamıza yardımcı olmak için, aşağıdaki linkten destek bileti kategorilerini inceleyebilir ve size uygun olan kategoride bilet alarak çeşitli ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz!

Istanbul Fringe Festival 2020 Destek Biletleri için Tıklayınız! 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.