Marmara Forum’dan açık hava arabalı sinema gecesi

0

Ulusal ve uluslararası 300’ü aşkın marka ve yepyeni görüntüsüyle eşsiz bir AVM deneyimi vadeden Marmara Forum, unutulmaz bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Dünya çapında 1 milyar dolar hasılat yapan ve görsel efektleri ile göz dolduran Aquaman filmi, arabalı açık hava sinema gecesinde, 25 Temmuz akşamı sinemaseverlerle ücretsiz olarak buluşacak. 100 metrekarelik dev LED ekranda özel ışık şovları eşliğinde sinema keyfi için tek yapılması gereken, Marmara Forum web sitesi ve sosyal medya hesaplarından online başvuruda bulunmak. Katılımcılara, alana giriş kodu SMS ile iletilecek.

İSTANBUL Bakırköy’de yer alan Marmara Forum Alışveriş Merkezi, yine sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gişe rekorları kıran ve görsel efektleriyle öne çıkan Aquaman filmi, arabalı açık hava sinema gecesinde, 25 Temmuz’da film severlerle buluşuyor.

100 metrekarelik dev LED ekran

Salgın nedeniyle sinema salonlarının uzun süredir kapalı olduğu bir dönemde, sinemaseverlerin film hasretine son verecek etkinlik, 9 bin metrekare gibi geniş bir alanda gerçekleştirilecek. Tam bir görsel şölen vadeden ve DC Comics sinema evreninde 1 milyar dolar gişe hasılatı yapan ilk film olma özelliğine sahip Aquman filmi, 100 metrekarelik dev bir LED ekranda özel ışık şovları eşliğinde, konuklara benzersiz bir sinema deneyimi yaşatacak. Açık hava arabalı sinema gecesi unutulmaz bir film keyfi sunmakla kalmayacak, geniş bir alanda yapılması sayesinde de sosyal mesafenin gözetilmesine olanak tanıyacak.

İlk kez uygulanan kayıt süreci

Bu renkli gecede yer alabilmek için uygulanan kişiye özel kayıt süreci de Türkiye’de bir AVM tarafından açık hava arabalı sinema gecesinde ilk kez hayata geçiriliyor. Buna göre Marmara Forum web sitesi ya da Instagram ve Facebook üzerinden ilgili formu dolduran katılımcılar, etkinliği dijital olarak inceleyip pratik bir şekilde ön kayıt yaptırabilecekler. Etkinliğe katılacak şanslı sayıda misafire SMS ile bir özel kod iletilecek ve bu kodla, güvenlik kontrolleri sonrası alana ücretsiz olarak giriş yapılabilecek.

Sağlık çalışanlarına özel kontenjan

COVID-19 salgını ile en ön saflarda fedakârca mücadele eden sağlık çalışanları da bu etkinlikte unutulmadı ve kendilerine özel bir kontenjan ayrıldı. Bunun için, başvuru formundaki “mesleğiniz” bölümünde, en başta konumlandırılmış “sağlık çalışanı” seçeneğini işaretlemeleri yeterli olacak.

Marmara Forum hakkında:

Dünya çapında 14 ülkede 110’un üzerinde, Türkiye’de ise 14 AVM’yi bünyesinde bulunduran Multi Corporation Grubu’na bağlı, Türkiye nüfusunun her yıl %30’undan fazlasını misafir eden Marmara Forum, 2 milyara koşan cirosuyla sadece AVM yönetimi sektöründe değil organize perakendenin can damarlarından birisi olarak stratejik öneme sahip. 135 bin metrekare kiralanabilir alanında 300’ü aşkın ulusal ve uluslararası marka ile hizmet veren Marmara Forum, pandemi sürecinde A’dan Z’ye yenilerek daha yeşil, daha ahşap, daha ferah ve daha sıcak bir atmosfere kavuştu. Yemek katından koridorlara, asansörlerden aydınlatmaya ve oturma alanlarına kadar her ayrıntı tek tek elden geçirildi. Marmara Forum, zeminden tavana, duvarda tercih edilen renklerden dekoratif sütunlara kadar her noktasıyla yepyeni ve modern bir görünüme büründü. Mimari dokunuşlar ve düzenlemelerle AVM’nin daha çok gün ışığı alması sağlandı. LED aydınlatmalardan yararlanılarak da daha ferah ve modern bir ambiyans elde edildi. Marmara Forum yeni görüntüsüyle, 7’den 70’e tüm konuklarına son derece modern ve aydınlık bir rotamda çok daha konforlu bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.