Caner Özyurtlu Cinemaximum resmi instagram hesabında düzenelenen canlı yayında Açelya Özcan’ın ve katılımcıların sorularını cevapladı. Canlı yayında ara ara verilen gaflarla zor anlar yaşadı. Açelya Özcan Caner Özyurtlu’nun her konuşmasında ağzında çıkacak kelimeleri tedirginlikle karşıladı. Canlı yayını izleyenlerden de sohbetin akışı hakkında yer yer ilginç yorumlar yazıldı. Caner Özyurtlu’nun ağzından yer yer  Sxxx  G… gibi kelimelerin çıkması Açelya Özcan’ı zor durumda bıraktı. Zaman zaman ağzından kontrölsüzce çıkan küfürlerden dolayı özür diledi.

takipçilerden birisi: hanımefendi mecburen yayına devam ediyorsanız C’ye basın

Caner Özyurtlu: çok mu saçmalıyorum özür dilerim.

Açelya Özcan: yok be…  şu ana kadar bizim cinemaximumda film gibi muhabbetler serimiziin  en aykırı muhabbetini gerçekleştirdiğimizde hemfikiriz.

Caner Özyurtlu: Niye küfür ettim diye mi?

Açelya Özcan: Hayır .. hayır… olabildiğince samimi, olabildiğince akışkan.. olabildiğince organik.. ama yeni bir şey deniyoruz.

Caner Özyurtlu: samimiyet her zaman iyi bir şey değil. İnsanın karakteri ile çok alakalı… Herkes samimi olunca sevilmiyor…

Açelya Özcan: Cinemaximum kurumsal hesabından bin küsur kişiye ulaşmışız. Şu anda yayın gerçekten güzel gidiyor.

CANER ÖZYURTLU OYUNCULUKTAN SIKILDIĞIM İÇİN YÖNETMENLİĞİ TERCİH ETTİM.

Sizlere şunu sormak istiyorum;

Bu İnstagram Canlı Yayını, Cinemaximum gibi bir markanın Kurumsal İnstagram hesabında yapılıyor. İçersinde küfür ihtiva eden kelimelerin geçtiği cümleler bir kadına karşı yapılıyor. kadın canlı yayında nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Umursamadan yayınına devam etmeye çalışıyor.  ve bu yayını yaklaşık 1600 kişi izliyor. Kimsenin de tepki gösterdiği yok. peki bu diyalog dijital platformda değil de bir otobüste veya başka bir sosyal platformda reelde olsaydı;  bir kadına karşı cümleler içersinde, o tarz kelimeler kullanılabilir miydi? Kullanıldığında buna tanık olanlar ne tepki verirdi? Bu davranışın kadına karşı nasıl bir şiddet olduğunu açıklayabilir misiniz?

 

 

Sahne sanatları ağırlıklı Kültür Sanat üzerine Haber Medya yayını yapıyoruz. Bu alanda özgün söyleşiler hazırlıyoruz. Canlı yayınlarda etkinliklerden ve sanatsal gelişmelerden takipçilerimizi haberdar ediyoruz. ‘hayata Sanatla’ direnin diyerek hayata tutunma yolunda bir nebze olsa ümit vermeye çalışıyoruz. Sanatın hayatımızı iyileştirici ve birleştireci gücüne inanarak yılmadan çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Diren Sanat Medya haber Sitesi’nin editör ve yayın sahibi: Sabit Doğan www.dirensanat.com Röportaj: Sabit Doğan İnternet sitemize ve Youtube kanalımıza her türlü destek ve işbirliği için 0 505 245 01 84 numaralı telefondan ulaşabilir whatsaptan yazabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.