Jungle Cruise

0

Jaume Collet Sera’nın yönettiği ve Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Ramirez ile Jack Phallons’un oynadığı Jungle Cruise, 24 Temmuz 2020’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

Londra’dan Amazon ormanlarına seyahet eden Lily, nehirde La Quila adlı yıkık dökük ama hoş teknesiyle rehberlik etmesi için Frank’in kuşku uyandıran servisini tutar. Lily, tıbbın geleceğini değiştirme gücüne sahip, eşsiz bir iyileştirme yeteneği olan eski bir ağacı ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bu alışılmadık ikili, yemyeşil yağmur ormanlarının aldatıcı güzelliğinde gizlenen, sayısız tehlike ve doğaüstü güçle karşılaşır. Ancak kayıp ağacın sırları ortaya çıktıkça, Lily ve Frank’in kaderleri ve insanlığın geleceği için de risk giderek artmaktadır.

 

Jungle Cruise

 

Gösterim Tarihi: 24 Temmuz 2020

Dağıtım: UIP Filmcilik

Youtube: https://youtu.be/IBxEJ0BoNKw

İdari Yapımcı: Doug Merrifield

Yapımcı: John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia, Beau Flynn

Yönetmen: Jaume Collet Sera

Oyuncular: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Ramirez, Jack Phallons, Paul Giamatti, Edgar Ramirez, Jack Whitehall

 

Disney’den Jungle Cruise, başrolünde karizmatik bir nehir teknesi kaptanını canlandıran Dwayne Johnson ve gözü pek bir kaşif rolünde Emily Blunt’ın olduğu, Amazon ormanlarında geçen macera dolu bir yolculuğu konu alıyor. Filmde ayrıca Jesse Ramirez, Jack Phallons ve Paul Giamatti ile birlikte Edgar Ramirez ve Jack Whitehall da yer alıyor.

 

Londra’dan Amazon ormanlarına seyahet eden Lily, ona nehirde La Quila adlı yıkık dökük ama hoş teknesiyle rehberlik etmesi için Frank’in kuşku uyandıran servisini tutar. Lily, tıbbın geleceğini değiştirme gücüne sahip, eşsiz bir iyileştirme yeteneği olan eski bir ağacı ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bu destansı maceraya beraber atılan alışılmadık ikili, yemyeşil yağmur ormanlarının aldatıcı güzelliğinde gizlenen, sayısız tehlike ve doğaüstü güçle karşılaşır. Ancak kayıp ağacın sırları ortaya çıktıkça, Lily ve Frank’in kaderleri ve insanlığın geleceği için de risk giderek artmaktadır.

 

Filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra, idari yapımcılığını Doug Merrifield ve yapımcılığını John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia ve Beau Flynn üstlenmektedir.

 

Disney’den Jungle Cruise 24 Temmuz 2020 tarihinde Sinemalarda!

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.