Mürit Filmi (The Lodge)

0

Severin Fiala ile Veronika Franz’ın yönettiği ve Richard Armitage, Riley Keough, Alicia Silverstone, Jaeden Martell’in  oynadığı Mürit (The Lodge), 13 Mart 2020’de TME Films tarafından vizyona çıkarıldı.

İki çocuğuyla yaşayan Richard, ikinci evliliğine hazırlanır. Sevgilisi Grace ve çocukların kaynaşmasını istediği için birlikte şehirden uzakta bir dağ evine giderler. Grace, çocukların kendisinden hoşlanmaları için elinden geleni yapar. Ancak çocukların tek isteği babalarının Grace’den ayrılmasıdır. Geçmişte yaşadığı travmalarla boğuşan Grace, dağ evinde bir takım tuhaf olaylara şahit olur.

 


Genç bir kadın nişanlısının iki çocuğuyla uzakta bir kasabaya kar tatiline gider. Bu üçlünün arasındaki buzlar çözüldükçe, garip ve korkutucu olaylar meydana gelir.

Bir tür korku gerilim türü olan Mürit filmi,  macerayı da beraberinde getirir. Genç bir kadının, evlenmeyi planladığı adam ve çocukları ile birlikte gittiği dağ evinde beklenilmedik sürprizlerle karşılaşırlar. Richard, ikinci evliliğini yapmak üzeredir…. İki çocuğu vardır….  Bu çocukların yeni annelerini sevmesini de ister. Yalnız evlenmek istediği kadın oldukça gizemlidir. Sırları yavaş yavaş dökülmeye başlar. Sevgilisi Grace ve çocukların kaynaşmasını isteyen Richard, birlikte olmalarını sağlayacak kısa bir tatil planlar. Richard, çocukları ve Grace, şehirden uzakta bulunan bir tatil köyüne gider. Genç kadın, çocukların kendisinden hoşlanmaları için elinden geleni yapar. Ancak çocukların tek isteği babalarının Grace’den ayrılması…. . Yakında üvey anneleri olacak olan Grace hakkında araştırma yapan çocuklar, genç kadının yıllar önce yaşanan bir katliamdan sağ kurtulan tek kişi olduğunu öğrenir. Geçmişte yaşanan olayın travmasıyla boğuşan Grace, dağ evinden bir takım tuhaf olaylara şahit olur. Evin çevresinde yaşanan korkutucu olayların artmasıyla birlikte Grace, karanlık geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır. Acaba masum olan olan çocuklar mı yoksa anne adayları mıdır? Yoksa asıl kurban baba mıdır. Filmin sonuna kadar asla kurbanın kim olduğuna karar veremeyeceksiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.