Claudia Myers’ın yönettiği ve Megan Fox, Olivia Thirlby, Alan Ritchson ile Jim Gaffigan’ın oynadığı Gölgelerin Aşkı (Above The Shadows), 13 Mart 2020’de Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarıldı.
Yıllardır yalnız olan ünlü fotoğrafçı Holly, yaşamını bir gölge olarak sürdürmektedir. Yıllar sonra onu görebilen tek kişi olan Shane Blackwell adındaki gözden düşmüş bir MMA dövüşçüsü ile tanışır. Genç kadın, Shane’in gözden düşmesinin nedeninin, tabloid fotoğraflarından biri olduğunu fark eder. Neden olduğu şeyi telafi etmek isteyen Holly, Shane’ın kaybettiği “şampiyon” statüsünü geri kazanması için elinden geleni yapar.

Gölgelerin Aşkı

(Above The Shadows)

Gösterim Tarihi: 13 Mart 2020

Dağıtım: Özen Film

Süre: 100 dakika

Tür: Fantastik, Dram

Ülke: ABD

Senaryo: Claudia Myers

Yapımcı: Khris Baxter, Robyn K. Bennett, Mark Schacknies, Tara Sickmeier, Rob Baunoch

İdari Yapımcı: Kirk D’Amico

Görüntü Yönetmeni: Eric Robbins

Sanat Yönetmeni: Jeanelle Marie

Cast Direktörü: Sig De Miguel, Stephen Vincent

Kostüm Tasarımcısı: Samantha Hawkins

Yapım Tasarımcısı: Timothy Whidbee

Yönetmen: Claudia Myers

Oyuncular: Megan Fox, Olivia Thirlby, Alan Ritchson, Jim Gaffigan, Maria Dizzia, Owen Campbell, David Johansen, Pawel Szajda, Justine Cotsonas, Tito Ortiz, Michael Sirow, Jay Hieron, Adam Lindo, Zack Abramowitz, Ryan Metcalf, Thomas Canestraro, Fina Strazza, Michael Elian

 

Konu:

 

Gölgelerin Aşkı, gölgelerde yaşayan yalnız bir kadının hikâyesini konu ediyor. Yıllardır yalnız olan ünlü fotoğrafçı Holly, yaşamını bir gölge olarak sürdürmektedir. Yıllar sonra onu görebilen tek kişi olan Shane Blackwell adındaki gözden düşmüş bir MMA dövüşçüsü ile tanışır. Genç kadın, Shane’in gözden düşmesinin nedeninin, tabloid fotoğraflarından biri olduğunu fark eder. Neden olduğu şeyi telafi etmek isteyen Holly, Shane’ın eski “şampiyon” statüsünü geri kazanması için elinden geleni yapar. Shane ile aşkın ne demek olduğunu anlayan Holly, aynı zamanda kendi kaderi için hayal ettiğinden daha fazla sorumluluk taşıdığı gerçeğine uyanır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.