Taha İkbal ve Gökhan Yıkılkan’ın yazıp yönettiği ‘ Seni Bulacağım Oğlum’ filmi 20 Mart 2020’de vizyona çıkarılıyor. En yakın arkadaşı tarafından dolandırılan bir gencin hikayesinin alnlatıldığı filmde, Gökhan Yıkılkan, Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Fulden Akyürek rol alıyor.

Seni Bulacam Oğlum, en yakın arkadaşı tarafından dolandırılan Ertan’ın eğlenceli ve macera dolu hikâyesine odaklanıyor. İskender, Ertan ile gece gündüz demeden çalışıp biriktirdikleri paraları gizlice alır ve ortadan kaybolur. Ayrıca İskender, tehlikeli bir tefeci olan Cengiz’in de aralarında bulunduğu birkaç kişiye borç takmış ve bu borçları da Ertan’ın üzerine yıkmıştır. Paralarını isteyen alacaklıların tehditleriyle zamanı daralan Ertan, İskender’in peşine düşer. Yolda karşılaştığı birbirinden ilginç karakterler ve yaşlı bir dilencinin de yardımlarıyla İskender’e adım adım yaklaşmaya başlar.

Gökhan Yıkılkan Kimdir?

Hep Yek 1-2-3 Filmleri ve Güvercn Uçuverdi, Oflu Hoca gibi absürd filmlerin oyuncusu Gökhan Yıkılkan, Kariyerine Show TV2de yayınlanan ‘Piramit’ adlı yarışma programında koçluk yaparak başladı. Yedi Tepe üniversitesindetiyatro bölümü okuduktan sonra TRT’de yayınlanan ‘Bi Zahmet’ güldürü programı ile skeçlere devam etti. Bizim Evin Halleri, Kanalizasyon, Adım Bayram Bayram, İki Yaka Bir İsmail gibi filmlerde rol aldıktan sonra Film yönetmenliği ve senaryo yazarlığına soyundu.

 

SENİ BULACAM OĞLUM

Gösterim Tarihi: 20 Mart 2020

Dağıtım: TME Films

Yapım: Can Film

Fragman: https://youtu.be/_sDlxZLzhKg

Ses: Tayfun Çolakoğlu

Işık Yönetmeni: Ali İlker Özçelik

Özgün Müzik: Uğur Ateş

Ses Tasarım: Karasinek

Kurgu: Emre Boz

VFX: Pixelwinds

Yönetmen: Yardımcısı: Yağmur Gündüz

Görüntü Yönetmeni: Emre Boz

Senaryo: Taha İkbal, Gökhan Yıkılkan

Proje Tasarım Danışmanı: Alper Mestçi

Uygulayıcı Yapımcı: Ceyhun Büyükbeşe

Yapımcı: Gökhan Yıkılkan

Yönetmen: Gökhan Yıkılkan

Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Fulden Akyürek, Çetin Altay, Bilal Çatalçekiç, Taylar Erler, Burak Alkaş, Zihni Göktay

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.