RAP SANATÇISI TUKLE, YENİ TEKLİSİ “YO!” İLE YENİDEN DİNLEYİCİLERLE BULUŞUYOR!

Şarkılarını ilk önce YouTube sayfasında dinleyicilerle buluşturmaya başlayan ve şarkılarında özellikle sözel açıdan farklı fikirler sunan Rap öğelerini bir araya getiren Tukle, bağımsız olarak yayınladığı ilk tekli çalışması “Dead Inside” ile dinleyicilerden ve müzik otoritelerinden güzel geri dönüşler almıştı. Şimdi ise Tukle, yeni teklisi “YO!”ile yeniden dinleyicilerle buluşuyor!

Artıuk albüm çıkarma eski raflarda kaldı. Kimse de oturup yeni albüm yapayım demiyor. Kaldı ki en profesyoneller bile bir albümlük şarkı bulamıyorlar. Ancak teklilerle müzikseverler karşısına çıkıp varlıklarını devam ettirmeye çalıyorlar. Bu kısıtlanmış döngülerinde spotify  imdatlarına yetişiyor. Umarım bu genç sanatçımız iddialı çıkışını devam ettirir. Yılmadan yoluna devam eder. Ben yine de rap yapan insanların bir şeyleri anlatma derdi olması gerektiğine inanıyorum. Bu bütün sanat dalları için geçerli. Eğer bir şeyi dert edinemezsen geniş kitlelere ulaşmak da güçleşir.

Teklinin söz-müzik-kapak tasarımı Tukle’ye düzenlemesi ise Baturay Camcı’ya ait

Aynı zamanda yeni kayıtlara da devam eden Egemen Tükle, yeni teklisini şu sözlerle anlatıyor;

“Dünya genelinde insanların genellikle iyi olan işlere nazaran daha basit işleri tercih edip onların trend olmasındaki belirleyiciliklerine karşı bir tepki taşıyarak yeteneklerimi sergilemek istedim. Ayrıca yedi senedir Rap müzik için uğraşıp yine de hala küçük bir kitleye hitap ediyor oluşumun yarattığı bıkkınlık hissi de bu şarkının oluşumunda önemli rol oynuyor.”

“YO!” başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda sizi bekliyor!

youtube.com/watch?v=YXNPoQJRHd4

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.