Garsonlar merak ediyor, bütün bunlar nasıl bir tesadüf?
Bitiyatro’dan yeni bir oyun: “Garsonların Birliği”

Bitiyatro, repertuarına yeni bir oyun ekledi. Dünyayı ilginç bir restorandaki garsonların merakı ve başlarına gelenler üzerinden ele alan “Garsonların Birliği” 22 Ocak Çarşamba 20:30’da prömiyer yapacak!
Garsonlar merak ediyor, bütün bunlar nasıl bir tesadüf?
Bitiyatro’dan yeni bir oyun: “Garsonların Birliği”

Barış Yücedağ’ın yazıp yönettiği “Garsonların Birliği” dünyayı bir restorana sığdırarak hepimizin başına gelen, seyirci kaldığımız olayları iki meraklı garson üzerinden ele alırken aynı zamanda her an her yerde dayatılan iş, mesai ve çalışmak gibi kavramların sınırlarında geziniyor.


Bütün bunların Sorumlusu: Zaruret!

Laçin Ceylan ve Nihat İleri’nin genel sanat yönetmenliğini yaptığı 13. yaşını kutlamak üzere olan Bitiyatro, 22 Ocak Çarşamba 20:30’da prömiyer yapacak oyunları “Garsonların Birliği” ile dünyanın farklı bir prototipi olan, türlü talihsizlikler ve cazla dolu bir restoranı sahneye taşıyor. Yaşanan kazaların sürekli tesadüfe bağlandığı bu restoranda garsonlar, bu tesadüfleri ve nedenlerini merak edip kendiliğinden gelişen bir serüvenin rüzgarına kapılıyor.

Mahir Akgündoğdu ve Arda Kaptanlar’ın 80 dakika boyunca çeşitli rollere büründüğü Arda “Rojo” Özkan, Onur Güney Kumaş ve Yasin Soyöz’ün özgün besteleri ve canlı performanslarıyla renklendirdikleri “Garsonların Birliği”nin dekor tasarımını Emre Güngör, ışık ve ses tasarımını Özkan Barış Özdemir, sahne amirliğini Zeynel Orak, asistanlığını ise İlayda Bağlamaç ve Gamze Cankara yaptı. Oyunun afişini Elisa Balcı çizdi, fotoğraflarını Volkan Erkan çekti.

Herkese Bitiyatro!

Bitiyatro, akışa kapılma tehlikesine ve klişeleşmeye karşı bir öz savunma gereksinimiyle kurulmuştur. Birincil amacı; oyuncuya, seçtiği tema doğrultusunda, düşüncenin egemenliğinde rahatça dolaşabileceği bir alan yaratarak, tiyatroda bilinmeyeni ve öngörülemeyeni araştırmaktır. Seçilen temayı – ya da metni – alışılagelmiş, garantici kalıpların dışında tutarak, söylenemeyenlerin birlikte canlandığı bir alana yolculuk etmektir.

Gelin bu yolculuğa birlikte çıkalım!

Oyun Tarihleri

2 Şubat Şubat Pazar 20:30 Bisahne
7 Şubat Cuma 20:30 Bisahne
11 Şubat Salı 20:30 Bisahne
13 Şubat Çarşamba 20:30 Bisahne
26 Şubat Carşamba 20:30 Bisahne

Detaylı bilgi ve iletişim için:

Telefon: 0 212 244 02 47
E-Posta: biiyatrobisahne@yahoo.com
Adres:Tomtom Mah. Kumbaracı Yokuşu, Camcı Fevzi Sok. No:34/A 34433 Beyoğlu,İstanbul
www.bitiyatro.com

Bitiyatro – Bisahne Resmi Sosyal Medya Hesapları:

instagram/bitiyatro
facebook/bitiyatro
twitter/bitiyatro

#BiTiyatro #BiTiyatroBiSahne #HerkeseBitiyatro #GarsonlarınBirligi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.