İBB ŞEHİR TİYATROLARI “KAHVEDE ŞENLİK VAR” OYUNUYLA ESENYURT’TA

0

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Kahvede Şenlik Var oyunuyla Esenyurt seyircisinin karşısına çıkıyor. 

 

Sabahattin Kudret Aksal’ın yazıp Murat Ozan’ın yönettiği oyun, 27 Ocak 2020 Pazartesi saat 20.30’daŞehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde.

 

 

Kahvede Şenlik Var 

Kadın erkek rolleri, toplumsal kurallar ve bu kurallar çerçevesinde biçimlenen insan ilişkilerinin tartışmaya açıldığı Kahvede Şenlik Var; bir kadın ile bir erkeği karşı karşıya getirir.  Sabahattin Kudret Aksal’ın uyuşmanın da uyuşmazlığın da en büyük örneği olarak tanımladığı kadın ve erkek, sonunda evlenme niyetiyle denize nazır bir kahvede buluşurlar. Zaman zaman kahvenin nevi şahsına münhasır garsonunun da yönlendirmeleriyle birbirlerini tanımak ve anlaşmak için uzun bir sohbete başlarlar. Evlilikten beklentilerin, hayallerin ve düş kırıklıklarının dillendirildiği bu bol eğlenceli sohbetin sonu nereye varacaktır? Kozların kıran kırana paylaşıldığı bu mücadelenin kazananı kim olacaktır? Kadın mı? Erkek mi? Yoksa Garson mu?… Sabahattin Kudret Aksal’ın yazıp Murat Ozan’ın yönettiği oyunda, Derya Çetinel, Ertan Kılıç, Özgür Dereli rol alıyor.

 

Adres: Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi, Anka Kuşu Sokak No:2 (Star Towers) Esenyurt

Tel: 0212 689 81 37

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.