Canan Ergüder, Kenan Ece, Erdi Işık ve Kayhan Berkin ile Hipokrat Oyununu Konuştuk

0

Sabit Doğan ile Diren Sanat Söyleşilerinin konuğu #Hipokrat oyunun Oyuncuları Canan Ergüder, Kenan Ece ve Yönetmeni Kayhan Berkin Yazarı Erdi Işık’tı. Röportaj TOY İSTANBUL Sahnesinde yapıldı. Çok keyifli ve dikkat çekici konuların konuşulduğu röportaj 31 Ocak  2020 tarihinde saat 18:45’de Diren Sanat youtube kanalında yayınlanacak.

Oyunun tuvalet Kağıdı rulolaro kullanılarak hazırlanan dekorunun içinde yaptık. Oldukça keyifli ve enerjisi yüksek bir söyleşi gerçekleşti. Tüm ekibe teşekkür ediyorum. Elimizde geldikçe başarı ile sahnenelenen bu oyunun içeriğine dikkat çekmeye çalıştık. Yorumlarınızı bekliyoruz. paylaşıp abone olarak bizleri desteklemiş olursunuz. Erdi Işık’ın yazdığı, Kayhan Berkin’in sahneye koyduğu, Toy yapımın ‘Hipokrat’ oyunu, Canan Ergüder – Kenan Ece çiftini bir araya getiriyor. Oyun, iki doktorun vicdan muhasebesi üzerine kurulu. #sabitdoğan #dirensanat Rengin Uz info@dirensanat.com Daha perde açmadan, medyada en çok konuşulan, yazılıp çizilen, merak edilen oyunlardan oldu, Erdi Işık‘ın kaleme aldığı ‘Hipokrat’. Başrolleri paylaşan Kenan Ece ve Canan Ergüder, seyircinin yakından tanıdığı (birçoğunun dizilerden) popüler isimlerdi, üstelik de evli bir çiftti! Benim içinse iki iyi tiyatrocuydu. Gittim, izledim. Ufak tefek aksaklıklara karşın, oyun zekice yazılmıştı, emin ellerdeydi, iyi oynanıyordu ve tutmuştu. Oyunu seyrettikten sonra kendisinden aldığım bilgiye göre Erdi Işık, ‘Hipokrat’ı önce tek kişilik bir erkek oyunu olarak kaleme almış. Kadın versiyonunu ise sonradan yazmış. Daha sonra ikisini birleştirilerek tek bir oyun haline getirmiş. Seyrederken, tek kişilik bir oyun olabilirdi, hatta belki daha da iyi olabilirdi diye düşünmem boşuna değilmiş!

www.dirensanat.com röportaj: Sabit Doğan İnternet sitemize ve Youtube kanalımıza her türlü destek ve işbirliği için 0 505 245 01 84 numaralı telefondan ulaşabilir whatsapptan yazabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.