Macaristan 2019 yapımı olan György Mór Kárpáti’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Gerilla’ filmi 9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde. Savaşın acımasızlığını gözler önüne seren ve akıl almaz mücadelelere tanık olacağını filmde Gergely Varadi, Blanka Meszaros, Benett Vilmanyi, Anna Radetzky gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Yönetmen: György Mór Kárpáti

Ülke: Macaristan

Yapım Yılı: 2019

Dil -Süre: DCP / Renkli Color / 86′ Macarca, Almanca, Rusça; Türkçe ve İngilizce altyazılı

Oyuncular: Gergely Varadi, Blanka Meszaros, Benett Vilmanyi, Anna Radetzky

Beyoğlu Sineması
24.11.2019 – 16:30

City’s Nişantaşı
2+.11.2019 – 16.30

1849’da Habsburg İmparatorluğu’na karşı Macaristan’da açılmış özgürlük savaşı sona ermek üzeredir. Askeri güçlere katılmamak için saklanmış olan Barnabás, ormanın derinliklerinde bir gerila grubu ile birlikte saklanan yaralı kardeşini bulmak ve korumak için evden ayrılmış, ülkenin içlerine doğru ilerlemektedir.Gerillalar, bitkinliklerine, açlığa ve bilgi alamamalarına rağmen davaları için savaşmaktadırlar. Barnabás kardeşini yabancılaşmış ve güvensiz şekilde bulur. İki erkek arasındaki gerilim, kamptaki aynı hemşireden hoşlandıkları ortaya çıkınca iyice artar. Kardeşinin güvenini kazanmak ve onu eve götürmek umuduyla Barnabás, kalmaya ve geçmişi hakkında yalan söylemeye karar verir. Bu sırada savaşın acımasızlığıyla yüzleşmek zorundadır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.