Jonas Widmer İsviçre’deki uzun-mesafe koşucularının önde gelen isimlerindendir ve en büyük amacı Olimpiyatlarda maraton koşmaktır. Zorlu çocukluğuna rağmen yolunu bulmuş gibi görünmekte, koşmanın dışında şef olarak çalışmaktadır.Yönetmenliğini Hannes Baumgartner’ın yaptığ İsviçre filmde;Max Hubacher, Annina Euling, Sylvie Rohrer, Christophe Sermet, Saladin Dellers, Luna Wedler rol alıyor.</h3 >n

bsp;

 

Yönetmen:Hannes Baumgartner

Ülke: İsviçre

Yapım Yılı: 2018

Dil -Süre: DCP / Renkli Color / 92′ Almanca; Türkçe ve İngilizce altyazılı

Oyuncular: Max Hubacher, Annina Euling, Sylvie Rohrer, Christophe Sermet, Saladin Dellers, Luna Wedler

Beyoğlu Sineması
22.11.2019 – 16:30

City’s Nişantaşı
24.11.2019 – 14.00

Jonas Widmer İsviçre’deki uzun-mesafe koşucularının önde gelen isimlerindendir ve en büyük amacı Olimpiyatlarda maraton koşmaktır. Zorlu çocukluğuna rağmen yolunu bulmuş gibi görünmekte, koşmanın dışında şef olarak çalışmaktadır. Her zaman arkadaş ve tanıdıklarına destek olmaya hazır ve isteklidir. Kız arkadaşı Simone ile birlikte yakında ilk dairelerine taşınacaklardır. Ancak sonrasında Jonas büyük koşu sırasında ünvanını korumakta başarısız kalır. Ölmüş olan abisi Philiple ilgili anılar sonunda onu yakalamıştır. Duygusal acısını kelimelere dökemeyen Jonas, büyüyen çaresizliğinin içinde trajik, çifte bir hayat geliştirir.

Zürih Film Festivali
En İyi Film
Athens Uluslararası Film Festivali
En İyi Film

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.