Grand Pera’da “Senforock” rüzgarı esmeye devam ediyor. Metallica konseptli “Senforock” konseri. Türkiye’de ilk kez Grand Pera’da

 

Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası Grand Pera’da “Senforock” rüzgarı esmeye devam ediyor. En önemli rock müzik gruplarından Metallica’nın şarkılarını, Metallica’dan sonra dünyada ilk kez yepyeni senfonik düzenlemelerle sahneye taşıyan Musa Göçmen Senforock Orkestrası, önceki konserlerin yoğun ilgi görmesi nedeniyle 3’üncü kez Grand Pera Emek Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak.

Dünya çapında büyük senfonik konserler yöneten ve kayıtlar gerçekleştiren sıra dışı besteci ve orkestra şefi Musa Göçmen, Türkiye’de ilk kez Grand Pera’da gerçekleştirilen “Senforock Metallica Özel” konseri ile 28 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde yeniden sahneye çıkacak. Grand Pera Emek Sahnesi’nin büyülü atmosferinde müzik severlerle bir araya gelecek olan Musa Göçmen Senforock Orkestrası, dünyada yedi kıtada konserler veren ilk ve tek müzik grubu Metallica’nın Master of Puppets, For Whom The Bell Tolls, Whereever I May Roam, The Unforgiven gibi sevilen şarkılarını bir kez daha sahneye taşıyacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.