Tüm hızıyla devam eden 31. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları’na Pow Trio konseri damga vurdu. ENKA sahnesinde geniş repertuarlarından eserler seslendiren Eylem Pelit, Volkan Öktem ve Sabri Tuluğ Tırpan’a, konuk sanatçı olarak Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve başarılı caz vokali Duygu Tarhan eşlik etti. Dinleyenlerden büyük ilgili gören gecede müzik dolu dakikalar yaşandı.

 Kültür ve sanatın daimi destekçisi ENKA, Müzik Buluşmaları ile sahnesini yılın her dönemi sanata açmaya devam ediyor.

Eylem Pelit, Volkan Öktem ve Sabri Tuluğ Tırpan’dan oluşan Pow Trio, klasik, sinematik ve eklektik etiketler taşıyan müzikal bir çizgiyle seyirciyi selamladı. Grubun solistlerinden Sabri Tuluğ Tırpan duygularını “Bu gece pek çok parçayı seyirci karşısında ilk kez çaldık. Bunların bir kısmı yeni çıkacak albümümüzde yer alacak; ilk defa sizinle buluştular. O yüzen bizim için önemli, güzel bir gece. Beraber olduğumuz için çok teşekkürler, sağ olun” söyleriyle ifade etti. Bu özel gecede Pow Trio’ya, sahnede Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Duygu Tarhan konuk sanatçı olarak eşlik etti. ENKA sahnesini dolduran müzikseverleri için de hoş bir sürpriz olan konuk sanatçılar, seslendirdikleri eserlerle konsere renk kattı.

 

Konserine “Makale” eseri ile başlayan PowTrio daha sonra “Sete Aneis”, “Sultan’s Groove”, “Turco Latino”, “Tombo” eserlerini seslendirerek dinleyenlerini büyüledi. Ferman Akgül’ün’ın seslendirdiği “Uzun İnce” ve Duygu Tarhan’ın seslendirdiği “Karahisar Kalesi” ise dinleyicilere keyif dolu dakikalar yaşattı. ENKA sahnesinde yaklaşık iki saat boyunca performans sergileyen Pow Trio, konser sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.