Grand Pera’da “Senforock” rüzgarı

0

Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası Grand Pera’da müzik ve eğlence dolu günler devam ediyor.  Dünya çapında büyük senfonik konserler yöneten ve kayıtlar gerçekleştiren sıra dışı besteci ve orkestra şefi Musa Göçmen, senfonik rock projesi olan “Senforock” ile sonbaharda Grand Pera’da müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

Metal ve Anadolu Rock müzik tutkunları Grand Pera’da buluşacak

Dünyada yedi kıtada konser veren ilk ve tek müzik grubu olan Metallica’nin efsane şarkılarını yepyeni senfonik düzenlemelerle müzik severlerin beğenisine sunan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, 28 Eylül’deki konserin yoğun ilgi görmesi nedeniyle 16 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde bir kez daha sevenleriyle buluşacak. Grand Pera Emek Sahnesi’nin büyülü atmosferinde müzik tutkunları bir araya gelecek olan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Metallica’nın Master of Puppets, For Whom The Bell Tolls, Whereever I May Roam, The Unforgiven gibi sevilen şarkılarını sahneye taşıyacak.

Anadolu rock müziğinin öncülerinden Barış Manço ve Cem Karaca’nın unutulmaz şarkıları, besteci ve orkestra şefi Musa Göçmen yönetimindeki Senforock Orkestrası eşliğinde Grand Pera Emek Sahnesi’nde yankılanacak. Türk rock müziğinin usta isimlerinden Barış Manço ve Cem Karaca’nın yıllara meydan okuyan şarkıları, 24 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde sevenleriyle bir araya gelecek.  Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Barış Manço’nun Kol Düğmeleri, Dağlar Dağlar, Dönence, Gül Pembe, Kara Sevda gibi şarkılarının yanı sıra Cem Karaca’nın Islak Islak, Resimdeki Gözyaşları, Tamirci Çırağı, Sen de Başını Alıp Gitme, Bu Son Olsun gibi unutulmaz şarkılarının yepyeni senfonik düzenlemeleri ile Grand Pera Emek Sahnesi’nde müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.