Keşfedilmemiş Çocuklar

0

Bülent Terzioğlu ile Korkmaz Yalınkılıç’ın yönettiği ve Esin Civangil, Bilal Savdert, Ümit Acar ile Selim Gülgören’in oynadığı Keşfedilmemiş Çocuklar, 04 Ekim 2019’da MC Film dağıtımıyla Keşfedilmemiş Çocuklar Film Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.

Sabit Doğan info@dirensanat.com


Aileleri tarafından terk edilen ve yaşamlarına yuvada devam eden çocukların hepsinin ayrı ve farklı bir yeteneği vardır. Hayatta tutunmak için mücadele eden çocuklar, sokaktaki kirli dünyanın içine çekilmeye çalışılır. Ancak hem yetenekleri hem de kendileri ile ilgilenen öğretmenleri sayesinde karşılaştıkları tehlikelerin üstesinden gelmeyi başaracaklardır.

Filmin yapımcılığını bir sosyal sorumluluk projesi olarak faaliyetlerine devam eden Keşfedilmemiş Çocuklar film yapım üstleniyor. 2017 yılından beri İstanbul’da hizmet veren kesfedilmemiscocuklar.com video paylaşım platformlarında müziğe, resme, spora yetenekli olan çocukların keşfedilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. İstanbul’un bir çok farklı noktalarında yaşayan çocukların ve yeteneklerinin körelip gitmemesi adına olumlu bir çalışma. “ Sizin çocuklarımız bizim keşfedilmemiş çocuklarımızdır” diyerek velilere irtibat kurarak birlikte çocuklarımızı geleceğe taşıyorlar. İlgi olan herkesin bu çalışmayı destek vermesi gerekiyor. Yaptıkları filmi bu açıdan çok başarılı buldum.


nbsp;

Yönetmen koltuğunda Bülent Terzioğlu ve Korkmaz Yalınkılıç’ın oturduğu “Keşfedilmemiş Çocuklar” filminin oyuncu kadrosunda Esin Civangil, Bilal Savdert, Ümit Acar, Selim Gülgören, Fulden Akyürek, Efe Ekemen gibi isimler yer alıyor.

Gösterim Tarihi: 04 Ekim 2019

Dağıtım: MC Film

Yapım: Keşfedilmemiş Çocuklar Film Yapım

Tür: Dram

Ülke: Türkiye

Yönetmen: Bülent Terzioğlu, Korkmaz Yalınkılıç

Oyuncular: Esin Civangil, Bilal Savdert, Ümit Acar, Selim Gülgören

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.