Türk Rock Müziğinin Yıldızı mor ve ötesi ENKA Açıkhava’da

0

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA, 31. Yıl Açıkhava Buluşmaları kapsamında birbirinden değerli isimleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu haftanın yeni etkinliğinde, Türk rock müziğine damgasını vuran mor ve ötesi, zamana meydan okuyan şarkılarıyla Açıkhava’da sahne alacak.

Müzik kariyerlerine toplamda 8 albüm, 1 EP, 3 single sığdıran, bu açıdan ülkenin en üretkenleri arasında yer alan grup, 4 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.15’te sevenleriyle buluşacak.

Yazın coşkusunu sahneye taşıyacak gecede mor ve ötesi, “Bir Derdim Var”, ”Cambaz”, “Sevda Çiçeği” ve “Yaz Yaz Yaz” gibi kült olmuş şarkılarını seyircilerle hep bir ağızdan söyleyecek.

2004 yılında “Dünya Yalan Söylüyor” albümündeki şarkısı “Cambaz” ile ülke çapında geniş ses getiren grup, “Bir Derdim Var” adlı parçası ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Film Şarkısı” ödülünü kazandı. Çeyrek milyonluk bir satış yakalayan “Dünya Yalan Söylüyor”, yayımlanışından iki buçuk yıl sonra Blue Jean dergisi tarafından “Tüm Zamanların En İyi Türkçe Rock Albümü”, Billboard dergisi tarafından “Son On Yılın En İyi İkinci Türkçe Rock Albümü” seçildi. Bu başarıyı, oldukça yoğun ve kapsamlı bir konser ve turne trafiğiyle destekleyen grup, doğudan batıya müzikleri ile dokunmadık kimse bırakmadı.

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın, 4 Eylül’e kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

Trend Aramalar

instagram down, instagram down haberleri, instagram down nerede, instagram down kim, how is instagram down, straenger thinks seoson 3, halle bailey, jared lorenzon, Usa vs Jameica

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.