ANTAKYA 7. ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ YARIŞMA BAŞVURULARI BAŞLADI!

0

Bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek olan Antakya Uluslararası Film Festivali için geri sayım başladı. Türk Sineması’na, Antakya’nın tanıtımına ve ülke sinema kültürüne önemli katkı yapan Uluslararası Antakya Film Festivali’nin, bu yıl da Antakya’nın Türkiye genelinde ve özellikle uluslararası sinema dünyasında tanıtımına önemli katkı sağlaması bekleniyor.

 

Ansam Kültür Derneği tarafından Antakya 7. Uluslararası Film Festivali 11 – 17 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Antakya 7. Uluslararası Film Festivali’nde bu yıl; Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması, , Uluslararası Kısa Film Yarışması ve Uluslararası Belgesel Film Yarışması bölümleri yer alacak.

Yönetmelik ve başvuru formlarına web sayfası http://www.antakyafilmfestivali.com/sartnameler/

ulaşabilirsiniz.

Yarışma için başvurular 1 Eylül’de son bulacak

Bu sene ilki başlayacak olan, Konu ve Uygulama alanı Hatay il sınırlarını kapsayan Kısafilm kurmaca ve Belgesel yarışması başvuru formu festival web sayfasında yayınlandı.

Gösterim alanını genişleten festival, sosyal sorumluluk bilinciyle, Mülteci kampı, Huzur evi, Ceza evi ve Engelliler için özel gösterim düzenlenecek.

Festivalde Dünya ve Türkiye sinemasından önemli filmlerin yanı sıra Berlin, Cannes, Venedik, Karlovy Vary, Toronto, Rotterdam gibi festivallerde gösterilen filmler de seyirciyle buluşuyor.

 

Festivalin web sitesi
http://www.antakyafilmfestivali.com/

 

 

Sosyal Medya hesapları;
facebook.com/antakyafilmfestivali
twitter.com/antakyafilmfest
https://www.instagram.com/antakyafilmfestivali

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.