Ödüllü Kısa Film Proje Yarışması

0

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali komitesi, 2019 yılı festival organizasyonunda ödüllü “Ulusal Altın Terazi Kısa Film Proje Yarışması” düzenleneceğini açıkladı.

9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali
Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali adalet temalı kısa filmlerin çekilmesini desteklemek amacı ile kısa film proje yarışması düzenliyor. Festival Direktörü Prof. Dr. Bengi Semerci, yarışmanın; 9. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kapsamında gerçekleşeceğini belirtti. Semerci “Yarışmaya katılıp ödül kazanan senaryonun 10. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali sırasında gösterimi amaçlanıyor. Festival 22 – 28 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Yarışmaya son başvuru tarihi 02 Ağustos 2019 Cuma saat 17.00 olarak belirlendi” dedi. Sinema, kültür ve sanat dünyasından festivale çeşitli desteklerin olduğunu söyleyen Semerci şöyle devam etti:

Kısa Film Yarışmasına Sinema, Kültür ve Sanat Dünyasından Destek
“Jüri tarafından birinci seçilen projenin sahibi, Altın Terazi Ödülü ve 10.000.00 TL para ödülünün sahibi olacak. Ayrıca sinema, kültür ve sanat dünyası bu yarışmaya çeşitli desteklerde bulunuyor. Jüri tarafından belirlenecek projelere; Mint Film Postproduction tarafından postproduction desteği, YapımLab Yapımcılık Atölyesi tarafından 6 aylık yapım atölyesi eğitimi, Queenofad Senaryo Danışmanlığı yönetmen Korhan Bozurt tarafından senaryo danışmanlığı desteği, Murat Evgin tarafından film müziği desteği ve Tolon Film Kamera tarafından 3 gün kamera ve kameraman desteği sağlanacak. Diren Sanat Medya ise Altın Terazi ödülü kazanan projeye medya sponsorluğu sunacak. Yarışmaya katılmak isteyenler  http://www.icapff.comadresinden ayrıntıları öğrenebilirler”

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.