Hayatın Merkezinden Bir Oyun: “Kıyı” ENKA’da

0

ENKA Kültür Sanat sahnesi Lübnanlı oyun yazarı Wajdi Mouawad’ın, yaşamın gerçeklerini ve savaşın sebep olduğu yıkımı anlattığı “Kıyı” oyununa ev sahipliği yapıyor. Hayatın en gerçekçi yanı olan ölümü merkezine alan oyun, 2 Nisan akşamı tiyatro severlerle buluşacak.

Yönetmenliğini daha önce Azrail’in Gözyaşları, Othello, Antonuis ile Kleopatra gibi oyunları yöneten Kemal Aydoğan’ın üstlendiği oyun, 2 Nisan Salı akşamı 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda sahnelenecek.

Sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, bu sezon prömiyer yapan, savaş nedeniyle Batı’ya göç etmiş bir ailenin oğlunun babasını gömmek için onu memleketine getirişi ve bir yer arayışını konu alan “Kıyı” oyununu konuk ediyor. Başrollerini Onur Ünsal, Uluç Esen ve Caner Erdem’in paylaştığı oyun, “Oidipus, Hamlet, Mişkin, Antigone” gibi edebiyat tarihinin önemli figürlerine de atıflar içeriyor. Yönetmenliğini daha önce Azrail’in Gözyaşları, Othello, Antonuis ile Kleopatra gibi oyunları yöneten Kemal Aydoğan’ın üstlendiği oyun, 2 Nisan Salı akşamı 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda sahnelenecek.

  1. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabilir. Etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adresleri takip edilebilir.

 

*Biletler, tam 50 TL öğrenci 30 TL olarak fiyatlandırılıyor

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.