Grand Pera Emek Sahnesi’nde Paul Dwyer rüzgarı esecek

0

Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası Grand Pera, yine farklı bir konsere ev sahipliği yapıyor. İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu’nun öncülüğünde Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen “Kültürler Arası Yolculuk” adlı konserde, Türkiye’de yaşayan İskoçyalı Müzisyen Paul Dwyer, hayranları ile bir araya gelecek.

26 Mart Salı günü saat 20.00’de Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleştirilecek konserde, İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu sanatçıları tarafından düzenlenen eserler, dinleyicileri hem romantizmin doruklarına çıkaracak hem de müziğin eşsiz tınısının muazzam coşkusuna ulaştıracak. Konserde İrlanda Halk Şarkıları, Aşık Veysel ve Sting eserlerini seslendirecek olan İskoç Sanatçı Paul Dwyer,  müziğin kuvvetli etkisiyle kültürel farklılıkları aynı duygularla yeniden birleştirecek.

Paul Dwyer hakkında;

Geleneksel İskoç kıyafetleri ve elindeki gitarıyla Anadolu’nun 75 ilini gezdiği “Müzik ve Yol” programı ile televizyon ekranlarından seyirciye Türk Müziğinin önemli eserlerini aktarmayı başaran Paul Dwyer, ayrıca Türk Milli Kültürünü anlatan 120’nin üzerinde belgesel film üreterek sevenlerinin beğenisine sundu.  Etkilendiği Anadolu Kültürünü keşfetme fırsatı yakalayan Paul Dwyer, müzisyenliği ve samimiyeti ile müzik ve kültür tanıtımına yaptığı katkıdan dolayı birçok ödüle layık görüldü.

 

İyi çalışmalar dileriz / PR Basın Halkla İlişkiler

Bilgi: Özlem Avcı 0541 623 80 00 / 0212 222 47 81

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.