Tiyatro Günü’ünde ENKA’da Tiyatroculardan Şarkılar

0

ENKA İstinye’deki salonunda Dünya Tiyatro Günü’nü ilginç bir etkinlikle kutluyor. Birçok tiyatronun müziklerini besteleyen besteci ve piyanist Çiğdem Erken’in eşliğinde Asu Maro, Birce Akalay, Celil Nalçakan, Devrim Yakut, Doğan Duru, Fırat Tanış, Gonca Vuslateri, Hatice Aslan, Nuri Harun Ateş, Özge Borak, Salih Bademci, Tolga Tekin, Tuğrul Tülek ve sürpriz konuklar eşlik edecek.

 

ENKA’nın, deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ile birlikte hayata geçirdiği ve gelenekselleşen Sahnelerden Aşk Şarkıları konseri, bir kez daha ünlü isimleri aynı sahnede buluşturacak. 27 Mart Çarşamba akşamı saat 20.30’da ENKA Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek etkinlikte şarkılar, tiyatro için söylenecek.

 

27 Mart Dünya Tiyatro Günü özel konserinde Çiğdem Erken ve orkestrası ile birlikte Asu Maro, Birce Akalay, Celil Nalçakan, Devrim Yakut, Doğan Duru, Fırat Tanış, Gonca Vuslateri, Hatice Aslan, Nuri Harun Ateş, Özge Borak, Salih Bademci, Tolga Tekin, Tuğrul Tülek ve sürpriz isimler sahne alacak.

 

  1. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşılabilir. Etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adresleri takip edilebilir.

 

*Biletler, Tam 60 TL Öğrenci 40 TL olarak fiyatlandırılıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.