DESTROYER

0

Başrolünde Nicole Kidman’ın yer aldığı “Destroyer” 15 Şubat 2019’da beyazperde de yerini alıyor…

Senaryosu Phil Hay ve Matt Manfredi’nin kaleminden çıkan filmin, yönetmen koltuğunda Sundance Film Festivali “En İyi Yönetmen” ödüllü Karyn Kusama oturuyor.

KONUSU

25 Aralık 2018’de Amerika’da gösterime giren film, dedektif Erin Bell’in hayatını konu alıyor. Erin gençliğinde, Los Angeles Polis Departmanı’nda çalışan başarısız bir dedektiftir. İş hayatındaki sorunların yanında bir de kızı Shelby ile araları açılmaktaydı.

İşleri yolunda gitmeyen Bell’in, yıllar sonra hayatında hesaba katmadığı bir durumla karşılaşır. Peşine düştüğü ancak yakalamayı başaramadığı büyük soyguncu Silas’ın yeniden ortaya çıktığını öğrenir. Erin, Silas’dan intikam almak için vakit kaybetmeden onun peşine düşer. Silas’ı ararken geçmişi ve düşmanlarıyla hesaplaşmak zorunda kalır.

KADRO

Tür: Dram, Suç, Aksiyon

Süre: 121 dakika

Yönetmen: Karyn Kusama

Senaryo: Matt Manfredi Phil Hay

Görüntü Yönetmeni: Julie Kirkwood

Müzik: Theodore Shapiro

Oyuncular Nicole Kidman, Tatiana Maslany, Sebastian Stan, Toby Kebbell Scoot McNairy, Bradley Whitford, Jade Pettyjohn

Son olarak Big Little Lies ile 69. Emmy Ödüllerinde “Mini Dizi Dalında En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülen Nicole Kidman ve Tatiana Maslany’ın başrollerini paylaştığı “Destroyer” 15 Şubat 2019’da cuma günü beyazperde de…

İyi seyirler…


Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.