ORGANİZE İŞLER 2: SAZAN SARMALI

0

2005 yılında birincisi yayınlanan, senaristliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Organize İşler 2 : Sazan Sarmalı 01 Şubat 2019’da vizyonda.

Üç yıldır üzerinde çalışılan Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyan film projesi nihayet tamamlandı.  İddialı senaryosuyla  güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken film sinema sevenlerle buluşacak.

Filmin sürprizlerinden biri de  “Sarı Saruhan” adlı lakaba sahip olan Adanalı bıçkın bir delikanlı rolünü canlandıracak olan  Kıvanç Tatlıtuğ. Üstlendiği karakter için yepyeni imajıyla bambaşka bir hale dönüşen Kıvanç Tatlıtuğ, sevenlerini bir hayli şaşırtacak Kıvanç Tatlıtuğ, film için  saç modelini değiştirip bıyık bıraktı. Tüm bunların yanı sıra usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’da canlandıracağı çete lideri Asım Noyan rolü için kilo verirken kadroya katılan Ezgi Mola ise Lerzan Berrak karakterine hayat verecek.

KONUSU

Asım Noyan ve çetesi her zamanki dolandırıcılıklarına devam etmektedir. Asım’ın kızı Nazlı ise büyümüştür. Babasının bu kirli dolapları bırakmasını ister. Asım’sa ağına düşen sazanların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Fakat bir gün başlarına beklemedikleri bir iş gelir. Dolandırıcılar Nazlı’ya bir oyun oynarlar. Asım’ın ise elbette bu harekete verilecek iyi bir cevabı vardır. Çetesiyle birlikte “sazan sarmalı” adını verdiği bir üç kağıdın organizasyonuna başlar.

KADRO

Tür:Komedi ve aksiyon

Yönetmen-Senarist: Yılmaz Erdoğan

Müzisyen: Nil Karaibrahimgil
Yapımcı: Necati Akpınar
Dublör: Serkan Döner, Fatih Uğurlu
Görüntü Yönetmeni: Jean-Paul Seresin
Lokasyon Müdürü:Harun Karacay
Asistanlar: Övünç Angun, Onur Bilgetay, Muzaffer Cansevdi, Sinan Duran, Umut Özdemirci , Sevgi Tümen

Oyuncular:Demet Akbağ ,Ata Demirer,Yılmaz Erdoğan,Kıvanç Tatlıtuğ,Bensu Soral ,Demet Evgar,Ekin Türkmen, Ezgi Mola, Mahir İpek, Ali Keçeli, Güven Kıraç, Ahmet Müntaz Taylan , Rıza Kocaoğlu, Ersin Korkut, Okan Çabalar.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, 01 Şubat 2019 Cuma günü Türkiye’de izleyiciyle buluşacak.

İyi seyirler…


LİNK

Facebook: https://www.facebook.com/organize.isler2

Twitter: https://twitter.com/organize_isler2/

İnstagram: https://www.instagram.com/bkmonline/

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.