La Casa De Papel’in Profesör’ünden Yeni Dizi: ‘The Pier!’

0

La CasaDe Paper’in yaratıcısı Alex Pina’nin yeni dizisi ‘The Pier!’ 19 Ocak’ta Blu TV’de yayınlanacak.

‘The Pier!’ dizisinde başrolü,dünya çapında fenomen olan La Casa De Papel’in , zekasıyla hayranlık uyandıran Profesör’ü Alvaro Morte canlandıracak.

Alvaro Morte birlikte ‘Hispania, La Leyenda’ oyuncularından Irene Arcos, Goya En İyi Çıkış Yapan ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü alan oyuncu Verónica Sánchez yer alacak.  Çekimleri İspanya’nın Valencia şehrinde yapılacak . Dizinin yapımcıları Atresmedia Studios’tan Sonia Martínez ve Esther Martínez Lobato’dır.  Her bölümü yönetecek isimler ise  Jorge Dorado, Jesús Colmenar, Miguel Amoedo ve Alex Pina’dır.

‘The Pier’ Ddizisi Oyuncuları; Irene Arcos, Alvaro Morte ve Veronica Sannchez

Dizinin konusu ise;

Polisiye olan dizide Oscar’ın intiharı üzerine hikaye başlıyor. Ünlü mimar Alexandra, kocasının ölümünü cinayet olduğunu düşünür. Araştırma yaptığı zaman ortaya çıkan bulgular ona derin üzüntü verir. Araştırmalarda Oscar’ın iki yaşamı olduğunu ortaya çıkıyor.  Bir tarafta 15 yıldır ona büyük sevgi besleyen eşi Alexandra; diğer tarafta ise aşk yaşadığı Veronica…İkisinin karşı karşıya gelmesi tüm dengeleri değiştiriyor.

Dizinin Fragmanı; 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.