Netflix Türkiye kataloğuna yeni yılda da yepyeni dizi, film ve belgeseller eklenmeye devam ediyor. Ocak ayının öne çıkan yeni yapımlarını sizler için derledik.

NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ 

TITANS
11/01/19

Batman’in eski yardımcısı Robin’in lideri olduğu bir grup genç kahraman hem içlerindeki şeytanlarla hem de suçla savaşır.

BLACK EARTH RISING
25/01/19

Kate, küçük bir çocukken Rwandan soykırımından kurtarılmıştır. Ancak geçmişin gölgesi peşini kolay kolay bırakmayacaktır.

SEX EDUCATION
11/01/19
Noel temalı Nailed It! bölümleri mi? Bundan daha iyi bir hediye olamaz. Eğlenceli yemek pişirme hezimetleri ve müthiş beceriksizlikler sezonu açıldı!

POSE
31/01/19

1980’lerde New York’ta geçen Pose, toplumun farklı kesimlerine ve balo kültürüne yakından bir bakış sunuyor.

KINGDOM
25/01/19

Ölü kral mezarından kalkar ve gizemli bir salgın yayılmaya başlar. Prens, halkını kurtarmak için yeni türde düşmanlarla mücadele etmek zorundadır.

GRACE AND FRANKIE
5. Sezon

18/01/19
Birbirinden pek haz etmeyen Grace ve Frankie, kocalarının 20 yıldır ilişki yaşadığını öğrenir ve bu şokun üstünden birlikte gelmeye karar verir.

UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT
4.Sezon
25/01/19

Teknoloji şirketi Giztoob’un İnsan Kaynakları Müdürü olan Kimmy yeni zorluklarla yüzleşirken Jacqueline, yeni kurduğu yetenek ajansına Titus’ı da kaydediyor.

MENAJERİMİ ARAYIN!
3. Sezon
04/01/19

Isabelle Huppert, Monica Bellucci ve Jean Dujardin’in rol aldığı, eğlence dünyasının tuhaflıklarıyla dolu yeni sezonda gerilim artarken, iki menajer gizli bir plan yapar.

NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ – HAFTALIK

STAR TREK: DISCOVERY
2. Sezon
18/01/19

Galaksinin farklı bölgelerinde yaşanan gizemli olaylar, Discovery’nin geçici kaptanla yeni bir göreve çıkmasına neden olur. Bu kaptan Enterprise’dan Christopher Pike’tır.

NETFLIX FİLMLERİ

THE LAST LAUGH
11/01/19

Emekli bir menajer olan Al Hart, 40 yılın ardından eski bir müşterisiyle yeniden karşılaşır ve onu yeniden sahneye çıkıp stand-up yapmaya ikna eder.

LIONHEART
04/01/19
Babası hastalanan Adaeze, sıra dışı amcasının da yardımıyla aile işini yürütmek ve erkek egemen bir dünyada kendini kanıtlamak zorundadır.

YALNIZ
11/01/19

Kanarya Adaları’nın ücra bir köşesinde sörfçü Alvaro Vizcaino bir kaza sonucu kayalıklardan düşer. Ciddi bir şekilde yaralanan genç adam hayatta kalmak için savaşmalıdır.

REVENGER
15/01/19

En azılı suçluların tutulduğu Sura Adası’ndaki hapishaneye giden adamın bir tek amacı vardır: Ailesinin intikamını almak.

IO
18/01/19
Dünya’da son hayatta kalanlardan olan bir genç kız, uzay kolonisine giden son araç onu yüzüstü bırakmadan önce zehirlenmiş gezegenini iyileştirmek için zamanla yarışır.

POLAR
25/01/19

Emekli olmaya karar veren bir suikastçı bu sefer hedefte kendisinin olduğunu fark eder ve sahalara geri dönüp genç katillerle uğraşmak zorunda kalır.

ANIMAS
25/01/19

Tuhaf bir kazanın ardından, en yakın arkadaşı garip davranışlar sergilemeye başlayan genç kadının dünyası, kabuslarla gerçeklerin birbirine karıştığı bir cehenneme döner.

NETFLIX ORİJİNAL BELGESELLERİ

REMASTERED: MASSACRE AT THE STADIUM
11/01/19
Yıllardır Şilili protest şarkıcı Victor Jara’yı öldürmekle suçlanan Pinochet ordusu mensubu asker, kendini aklamaya çalışmaktadır.

FYRE: THE GREATEST PARTY THAT NEVER HAPPENED
18/01/19

Fyre Festivali, sosyetik bir adada sosyal medya ünlülerinin katıldığı lüks bir müzik deneyimi olarak tanıtıldı. Ama gerçek, bu vaatlerin çok uzağındaydı.

TRIGGER WARNING WITH KILLER MIKE
18/01/19

Düzen karşıtı bu komedi belgesel dizisinde, rapçi ve aktivist Killer Mike ile eğlenceli muhabirler toplumsal açıdan önemli konuları inceliyor.

CONVERSATIONS WITH A KILLER: THE TED BUNDY TAPES
24/01/19

Ted Bundy’nin ifadelerinden oluşturulan bu sinematik otoportre ile ünlü bir seri katilin zihninden geçenlere yakından bakın.

NETFLIX ÇOCUK VE AİLE 

NETFLIX ÇOCUK VE AİLE 

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ
3. Sezon

01/01/19
Dizinin üçüncü ve son sezonunda, VFD’nin gizemlerini çözme ve Kont Olaf’ın amansız takibini sonlandırma konusunda Baudelaire kardeşleri hiçbir şey durduramayacak.

PINKY MALINKY
01/01/19
Pinky Malinky, sosis olarak doğması dâhil her şeye iyi tarafından bakıyor. Yanına en iyi arkadaşlarını alan bu minik sosis, hayatı dolu dolu yaşıyor.

CARMEN SANDIEGO
18/01/19

Carmen Sandiego, hem yeni uluslararası suçlarını hem de süper bir hırsız olmasına neden olan geçmiş maceralarını anlatan bu diziyle geri dönüyor.

NETFLIX ORİJİNAL ANİMELERİ

GODZILLA THE PLANET EATER
09/01/19

Dünya ittifakının zayıflaması Haruo’nun Exif’ten taraf olmayı düşünmesine neden olur. Exif’in ölüm kültü ise Dünya’yı yok etmek için bir canavar çağırmaktadır.

Zincirsiz’den, Açlık Oyunları’na Netflix’ten hit filmler…

ZİNCİRSİZ
01/01/19

YOL
ÇOK YAKINDA

THE IMITATION GAME – ENIGMA
ÇOK YAKINDA

YUKARI BAK
01/01/19

CESUR
01/01/19

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.