1. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi Caddebostan Kültür Merkezi’nde Açılıyor . Dünyanın dört bir yanından karikatürleri ve karikatüristleri uluslararası bir platformda buluşturan 35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması’nda ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler, bu zamana kadar pek çok önemli sergiye ev sahipliği yapmış olan Caddebostan Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

 

13 Aralık Perşembe günü saat 16:00’da açılacak olan sergide, İran’dan Dokshid Ghodratipour ve Sırbistan’dan Jugoslav Vlahovic’ın birinciliği paylaştığı yarışmada yer alan eserler 23 Aralık’a kadar gezilebilecek. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi iş birliğiyle sergideki eserler, Karikatür Yarışması’nın 35. yılına özel bir görsellikle sergilenecek. Serginin açılışına Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı da katılım gösterecek.

 

Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması, bu yıl 64 ülkeden 623 sanatçı ve 2.143 karikatüre ev sahipliği yaptı.

 

Tarih: 13 Aralık Perşembe

Saat: 16.00

Mekan: Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Caddebostan Mahallesi, Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11, 34728 Kadıköy/İstanbul

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.