İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda  sahnelenen “Hamlet” oyunu Aralık ayında da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Shakespeare’in unutulmaz klasiğinde bu kez bütün karakterleri Bülent Emin Yarar canlandırıyor.

Işıl Kasapoğlu’nun uyarlayıp yönettiği tek kişilik Hamlet oyununda Bülent Emin Yarar soytarıyla soytarı, saraylıyla saraylı, hem ihanet ve  intikam rollerini birarada üstleniyor. Tiyatro sahnesinde ender rastlanılan bu rejide seyirci hayretle olay örgüsünü takip ediyor. Özellikle Hamlet‘in midye kabuğundan çıktığı sahne izleyenlerin hafızasında geniş yer edindi. Seyirciden gelen yoğun istek üzerine  William Shakespeare’in en çok oynanan klasik oyunlarının başında gelen Hamlet oyunu İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından yeniden sahnelerde. Bülent Emin Yarar’ ın olayları hem yaşayan, hem anlatan kişi olarak karşımıza çıktığı rollerdeki başarısı eleştirmenlerden yoğun destek gördü.Tek kişilik oyun Üsküdar Stüdyo Sahnesinde Hamlet hayranlarını bekliyor…

KÜNYE

Dekor-Kostüm: Hakan Dündar

Işık Tasarımı: Cem Yılmazer

Dramaturg: Zeynep Avcı

Yönetmen Yardımcısı: Bülent Emin Yarar

Asistanlar : Yasemin Taş, Cansın Bezircilioğlu

Sahne Amiri: Özgür Ayaz

Kondüvit: Seyfettin Akcan

Işık Kumanda: Ozan Çelik

Dekor Sorumlusu : Oktay Uçar

Aksesuar Sorumlusu: Erdinç Aksoy

Erkek Terzi: Ünal Şatır

Oyuncular: Bülent Emin Yarar

Orkestra: Yasemin Taş, Cansın Bezircilioğlu, Özge Özdemir

Gösterim Tarihi 

1 saat  30 dk /1 perde

Üsküdar Stüdyo Sahne

04 Aralık Salı Saat 18:00

05  Aralık Çarşamba Saat 18:00

06 Aralık Perşembe Saat 18:00

07 Aralık Cuma  Saat 18:00

08 Aralık Cumartesi Saat 15:00

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.