01 Aralık 2018  Cumartesi

ÖRÜMCEK AĞINDAKİ KIZ

Yönetmen Fede Alvarez
Oyuncular: Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks
Tür Gerilim, Dram
Bir gizemi aydınlatmaya çalışan bir gazeteci ve bilgisayar korsanının hikayesini konu ediyor.

BORÇ

Yönetmen Vuslat Saraçoğlu
Oyuncular: Serdar Orçin, İpek Türktan, Rüçhan Çalışkur
Tür Dram
Tufan, karısı Mukaddes ve kızı Simge ile birlikte Eskişehir’de yaşayan bir adamdır. Tufan’ın hayatını idame ettirmek için çalıştığı yer ise küçük bir matbaadır. Her gün evden işe, işten eve giden bir adam olan Tufan’ın bu düzenli ve sıradan hayatı, bir gece yaşanan kriz sonucunda değişiverir.

HEDEFİM SENSİN

Yönetmen Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri,Tarık Ünlüoğlu,Erkan Can,İlker Aksum,Selen Öztürk
Tür Komedi
Çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır.

HİNDİSTAN EŞKIYALARI

Yönetmen Vijay Krishna Acharya
Oyuncular: Amitabh Bachchan, Aamir Khan, Katrina Kaif
Tür Aksiyon, Bollywood
Hint yarımadasının Hindutan ya da Hindostan olarak bilindiği 1795 yılından kurgusal bir tarih masalını seyircilerine taşıyor.

SUÇLU

YEŞİL REHBER

Yönetmen: Peter Farrelly

Oyuncular Viggo Mortensen , Mahershala Ali

Tür Biyografi , Dram , Komedi

Ünlü bir siyah piyanistle beyaz şoförünün 1962’de, New York’tan ırkçı güney eyaletlerine yolculuklarını anlatıyor.

07 Aralık 2018 Cuma

ÖLÜMCÜL MAKİNELER

Yönetmen Christian Rivers
Oyuncular: Hera Hilmar, Hugo Weaving, Robert Sheehan, Stephen Lang,Ji Hae
Tür Bilimkurgu, Macera
Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kasabaları vahşice yağmalamaktadır. Tom Natsworthy, yürüyen büyük şehirlerden olan Londra’nın alt sınıfındandır. Tehlikeli kaçak Hester Shaw ile karşılaşan Tom Natsworthy artık hayatta kalmak için savaşmak zorundadır.

KAFALAR KARIŞIK

Yönetmen Yücel Yolcu
Oyuncular: Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin
Tür Komedi

Atakan, zengin sevgilisi Buse’ye aşıktır. Evlenmelerinde tek engel ise Buse’nin dedesidir. Atakan da Buse ile evlenmek için tek çare olarak Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulmaya karar verir. Kadim dostları Fatih ve Bilal de elbette bu serüvende ona eşlik edecekler. Kafalar, arayışları sonunda kendilerini bir anda Antalya’da bulacak ve işlerin iyiden iyiye karışmasıyla aksiyon ve komedi dolu bir macera başlayacak.

MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ

Yönetmen Ding Shi
Oyuncular: Haylie Duff, Jon Heder, Norm MacDonald
Tür Animasyon
Yedi benekli bir uğurböceği olan Rube, cam bir fanus içerisinde yaşamaktadır. Rube, efsanevi Altın Kanyon’a gitmenin yolunu düşler. Bu sırada kendisinden yardım talep eden Master Water adındaki yusufçuğu kaldığı laboratuvara götüren Rube ona ALtın Kanyon’a gitmeyi teklif eder.

SİHİRBAZIN BALONLARI

Yönetmen Andrés Couturier, Todd Resnick
Oyuncular: Lily Collins, Toby Kebbell, Ian McShane
Tür Animasyon, Macera
Terry adındaki bir çocuğun maceralarını konu ediyor. Kötü büyücü Grump, tüm insanlığı etkileyecek bir büyü yapar. Büyü adeta insanların gülüşlerinin çalışmasına, eski kahkaha dolu neşeli günlerin geride kalmasına neden olur. Terry, herkesi eski neşesine kavuşturmaya kararlıdır ve bunun için krallığa büyüyü aramaya gider.

PARANIN KOKUSU

Yönetmen Ahmet Boyacıoğlu
Oyuncular: Murat Kılıç, Şevval Sam, Emrah Kolukısa,Rıza Sönmez,Ercan Kesal
Tür Dram
Taksi şoförü olan Mehmet işi sayesinde her gün birbirinden farklı insanla tanışır. Taksisine binen insanların yaptıklarını arkadaşları Metin ve Adnan’a anlatan Mehmet, taksiye kamera koymaya karar verirler. Ankara’ya çapkınlığa gelen zengin bir adamına şantaj yapan Mehmet ve arkadaşları aldıkları para ile çevresindeki insanlara yardım eder. Her şey kontrolleri altında ilerlerken mafya-derin devlet olarak tanımlanabilecek bir örgüte ait dosya takside unutulunca Mehmet, Adnan ve Metin kendilerini bilmedikleri bir maceranın içerisinde bulurlar.

ŞAMPİYON

Yönetmen ve Senaryo : Ahmet Katıksız
Oyuncular: Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan

Tür Romantik, Spor, Dram

1996 yılı Gazi Koşusu şampiyon yarış atı Bold Pilot ile ünlü jokey Halis Karataş ve rahmetli eşi Begüm Atman Karataş arasındaki ölümsüz aşkın gerçek hikayesi. İstanbul’a joker olmaya gelen Halis ‘in Bold Pilotla tanışmasıyla başlar. Aralarına aldıkları Begüm’ün hayata bağlamak amacıyla çıktıkları bu yolda bütün ülkeye umut olurlar.

ŞEYTAN GEÇİDİ ENHARA

Yönetmen Onur Aldoğan
Oyuncular: Hakan Yusufoğulları, Yasemin Yıldız, Tayfun Turhan,Irmak Karakoç, Burak Küçük
Tür Korku, Gerilim
Birbirini tanımayan 8 kişi, uyandıklarında kendilerini terk edilmiş bir binanın içinde bulur. Farklı katlarda ve farklı odalarda uyanan insanların, buraya nasıl ve kim tarafından getirildiğine dair hiçbir fikri yoktur. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan bu 8 kişi, binanın içerisinde kendilerinden başka birilerinin olduğundan da habersizdir.

SON ÇIKIŞ

Yönetmen: Ramin Matin
Oyuncular: Deniz Celiloglu ,Ezgi Çelik,Pınar Töre,Gizem Erdem,Kerem Fırtına,Gökçen Gökçebağ
Tür Komedi, Dram
9-6 ofis hayatından sıkılan Tahsin’in bir gün canına tak edip İstanbul’dan kaçma hayaline
gerçekleştirme çabasını anlatıyor. Ne var ki, Tahsin’in Akdeniz sahillerine bir an önce ulaşma rüyası absürtlüklerle dolu bir şehir kâbusuna dönüşür. Çünkü her ne kadar Tahsin İstanbul’dan kurtulmak istese de, İstanbul onu bırakmaya hazır değildir!

DON KİŞOT’U ÖLDÜREN ADAM

Yönetmen Terry Gilliam
Oyuncular: Adam Driver, Jonathan Pryce, Stellan Skarsgård,Olga Kurylenko
Tür Macera, Dram
Don Kişot olduğuna ikna olmuş olan yaşlı ve sanrılı bir adam, reklamcılık müdürü Toby’nin, güvenilir refakatçisi Sancho Panza olduğuna inanır. İkili, modern 21. yüzyıl Londra’sı ve büyülü 17. yüzyıl La Mancha’sı arasında zamanda gidip gelişlerle dolu tuhaf bir yolculuğa çıkar.

14 Aralık 2018 Cuma

ROMA

Yönetmen: Alfonso Cuarón

Oyuncu :Marina De Tavira

Tür Dram

Meksiko’nun orta sınıftan ailelerin yaşadığı Roma mahallesindeki bir evde hizmetçi olarak çalışan genç Cleo’yu (Yalitza Aparicio) konu alıyor.

ÖRÜMCEK ADAM: ÖRÜMCEK EVRENİNDE 

Yönetmen Bob Persichetti, Peter Ramsey
Oyuncular: Shameik Moore, Jake Johnson (XVI), Hailee Steinfeld
Tür Animasyon, Aksiyon
Dünyayı kurtarmaya çalışan Brooklyn’li genç Miles Morales’in hikayesini konu ediyor. Peter Parker ve diğer birçok “alternatif” Spider-Man ile birlik olan Miles, dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılıyor

BANA BİR SOYGUN YAZ:2

Yönetmen Murat Toktamışoğlu
Oyuncular: Şafak Sezer, Çetin Altay, Umut Oğuz ,Turan Selçuk Yerlikaya
Tür Komedi
İki arkadaş (Çeto ve Sülo) yaşadıkları talihsiz olaylardan sonra soluğu Kıbrıs’ta alırlar.

AŞK BU MU?

Yönetmen Ömer Uğur
Oyuncular: Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka, Salih Kalyon,Şerif Erol, Evrim Doğan
Tür Romantik, Komedi
Umut ve Gülüm’ün hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Umut, çocukluğundan beri hırsızlık yapmaktadır. Umut, hayatının fırsatını yakalayıp köşeyi dönmenin hayalini kurar. Fakat ne hayallerine kavuşabilir ne de sürekli aradığı ailesine ulaşabilir.

ARAF 2

Yönetmen Biray Dalkıran
Oyuncular: Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün,Recep Aktuğ, Şahin Sekman
Tür Korku

DONBASS

Yönetmen Sergei Loznitsa
Oyuncular: Boris Kamorzin, Valeriu Andriutã, Tamara Yatsenko
Tür Savaş filmi, Dram
Doğu Ukrayna’nın Donbass bölgesinde yaşanan savaşı konu ediyor. Ayrılıkçı çeteler tarafından öldürülen kitleler, silahlı çatılmalar ve soygunların baş gösterdiği Donbass’da savaş barış olarak adlandırılırken, propaganda gerçek, nefret ise aşk olarak kabul edilir.

21 Aralık 2018 Cuma

BUMBLEBEE

Yönetmen Travis Knight
Oyuncular: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr.
Tür Aksiyon, Macera, Aile, Bilimkurgu
Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee’yi harap halde keşfeder.

YANIMDA KAL

Yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen ,Nilay Duru
Tür Romantik
İşkolik bir adam ile sokak şarkıcısı bir kızın hikayesini konu ediyor. Emir Kurt, genç bir iş adamıdır. İşçi sınıfı bir aileden gelen Emir’in hayatı çalışmakla geçer. Hayatındaki her şeyi geri plana atıp gece gündüz çalışarak sahip olduğu konuma ulaşır. Önemli bir yatırım bankasında çalışan Emir’in kendini sadece işe adaması onun insanlarla ilişki kurmakta zorlanmasına neden olur. Hayatı sadece işten ibaret olan Emir’in yaşamı Zeynep ile karşılaşması ile bambaşka bir hal alır.

ZERK

Yönetmen Battal Karslıoğlu
Oyuncular: Ahu Sungur, Ergün Demir, Açelya Elmas,Bülent Seyran,Pervin Ünalp
Tür Gerilim
Zerk, hayatını karartan kabuslardan kurtulmaya çalışan bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. Fatma hemşirelik yapan genç bir kadındır. Kızının boğularak ölümü Fatma için büyük bir yıkım olur. Kendisini bir türlü toparlayamayan acılı kadın kızının ölümünü bir türlü kabullenemez.

SECOND ACT

Yönetmen Peter Segal
Oyuncular: Jennifer Lopez, Leah Remini, Vanessa Hudgens ,Larry Miller,Treat Williams
Tür Komedi, Romantik
Güzel bir kadın olan Maya artık 40 yaşına gelmiştir. Büyük bir alışveriş merkezinde çalışmakta olan Maya, kariyer olarak pek de başarılı denecek bir geçmişe sahip değildir. Bu nedenle de Maya gerçekleştiremediği hayallerinin hüsranıyla boğuşmaktadır. 40 yaşına basmasıyla birlikte riskli bir karar alan Maya hayatını ve kendi potansiyelini yeniden keşfetmeye başlar.

AYI KARDEŞLER: EYVAH AYILAR KÜÇÜLDÜ!

Yönetmen Leon Ding
Oyuncular: Bingjun Zhang, Zhang Wei, Xiao Tan
Tür Animasyon

ZOE

Yönetmen Drake Doremus
Oyuncular: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Christina Aguilera ,Theo James
Tür Bilimkurgu, Dram
Romantik ilişkileri geliştirmek ve mükemmelleştirmek için bir teknoloji tasarlayan ikilinin çalışmaları ilerledikçe, keşifleri hayal edebileceklerinden çok daha derinleşiyor.

TROLLER VE DİNOZORLAR

Yönetmen Alex Sebastian
Tür Animasyon, Aile
Hapsedilen kralı kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan Leaf ve Bellyrumble’nin hikayesini anlatıyor.

UTOYA

Yönetmen Erik Poppe
Oyuncular: Andrea Berntzen, Sorosh Sadat, Aleksander Holmen
Tür Dram, Gerilim
 Ada bombalanmadan önce Oslo Hükümet binası bombalanmıştır. Adada düzenlene saldırı sonu 69 insan hayatını kaybeder. Erik Poppe’nin yönetmenliği üstlendiği filmde, Utoya adasında yaşanan katliam anlatılıyor.

28 Aralık 2018 Cuma

AQUAMAN

Yönetmen James Wan
Oyuncular: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe
Tür Aksiyon, Macera, Fantastik
Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman’in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir.

MARY POPPİNS:SİHİRLİ DADI

Yönetmen Rob Marshall
Oyuncular: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw
Tür Müzikal, Aile, Fantastik
930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry Tree Lane’de hayatlarını sürdürmektedirler.

BÖRÜ

Yönetmen Can Emre, Cem Özüduru
Oyuncular: Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Atıf Emir Benderlioğlu
Tür Aksiyon
Polis Özel Harekat’ının en seçkin sıcak savaş timi olan 34 50 telsiz kodlu Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.

MÜSAADENİZLE BÜYÜKLER

Yönetmen Talip Karamahmutoğlu
Oyuncular: Emre Altuğ, Atsız Karaduman, Hakan Eksen
Tür Aile
Toplumun sokak hayvanlarına daha duyarlı olmasını amaçlayan bir aile filmi.

ON THE BASİS OF SEX

Yönetmen Mimi Leder
Oyuncular: Felicity Jones, Armie Hammer, Kathy Bates,Justin Theroux,Jack Reynor
Tür Dram, Biyografik
Hak eşitliği için mücadele eden Ruth Bader Ginsburg’ün ilham veren hayat hikayesini konu ediyor. Ruth Bader Ginsburg, başarılı bir avukattır. Erkeklerin ağırlıkta olduğu bir okuldan mezun olan Ruth, kocası Marty ile okul yıllarında tanışır. Hayatın birçok alanında hak eşitsizliği ile karşılaşan Ruth bu yolda zorlu bir hukuk mücadelesine girişir. Ruth, Anayasa Mahkemesi’nin uyguladığı bir cinsel eşitsizlik kararını bozdurmaya çalışmaktadır. Bu çığır açacak olan davada genç avukatın en büyük destekçisi ise kocası Marty’dir.

ÖZGÜR DÜNYA

Yönetmen Şevki Es
Oyuncular: Murat Serezli, Hayal Köseoğlu, İdris Nebi Taşkan
Tür Aile, Macera
Genç bir kadın olan Aslı, ülkenin teknolojik gelişimi açısından oldukça önemli bir evreye şahit olmak üzeredir. Yeni bir oyun ülkeye bomba gibi düşmüştür. Yapay zeka ile yönetilen oyun, oyuncusuyla bütünleşip onunla aynı zihinde var olmaktadır. Oyuncusuyla yaşayan, oyuncusunu anlayan ancak her zaman oyuncusundan birkaç adım önde olmakta tanıtılan oyun, aslında göründüğünden çok farklı bir şeydir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.