Kasım ayında  vizyona girmesi beklenilen senaristliğini Ata Demirer’in yaptığı yeni filmi Hedefim Sensin’den ilk fragman geldi. Filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. Başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can, Selen Öztürk ve Tarık Ünlüoğlu gibi usta isimler bulunuyor.

Hedefim Sensin filminin tanıtım toplantısı, Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşti. Kasım ayının sonunda vizyona girecek filmin fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Bir buçuk yıl süren çekimler, Gökçeada’da çekildi. Filmde Zekeriyya Ustayı Ata Demirel canlandırıyor. Gonca Vuslateri ise adada yaşayan, seramik okumuş, sanata çok değer veren Leyla karakterine can veriyor. Konusu  çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın adaya gelmesiyle değişen hayatını   konu ediyor.

OYUNCU KADROSU

Yönetmen : Kıvanç Baruönü

Senarist: Ata Demirer
Yapımcı: Necati Akpınar

Oyuncular : Ata Demirer,Demet Akbağ,Salih Kalyon,Gonca Vuslateri,Tarık Ünlüoğlu,Erkan Can,İlker Aksum,Selen Öztürk,Tanju Tuncel,Burhan Yildiz,Meray Ülgen,Kahraman Sivri,Ali Keçeli,Şehsuvar Aktaş,Mustafa Keser,Sadık Gürbüz,Atilla Pekdemir,Elif Gezen

Türk dağıtımcı : CJ Entertainment Turkey
Vizyon tarihi 29 Kasım 2018 Komedi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.