22 Kasım Perşembe günü Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Frig Salonu’nda gerçekleşen dersin konuğu başarılı oyuncu Tuba Ünsal oldu. Ünsal, oyunculuk ile yapımcılık kariyerini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Konuşmasına “Kürk Mantolu Madonna’nın uzun ve yorucu sürecini paylaşarak başlayan güzel oyuncu, projenin yapım aşamasında isteklerini tek tek kağıtlara yazdığını ve olacağına inandığını dile getirdi.

Maria Puder olarak karışısındaydım.

“Engin Alkan ile toplantıya gittiğim zaman 1940’ların Almanya’sından, Berlin’inden fırlamış gibi “vintage” kıyafetlerim ve saçım ile Maria Puder olarak karışısındaydım, ve rolü aldım.” diyen Ünsal, elindeki en değerli markanın kendi adı olduğuna karar verip, bir yandan da oyuncu olarak yaş geçmeden istediği rollerin kendisine gelmesini beklemek yerine tamam bundan sonra istediği projeleri kendisinin yapacağını dile getirdi.getirdi.

Bir sonraki projesinin yine bir roman uyarlaması olan “Adı Aylin” olacağını dile getiren Ünsal, dünya kadınlar gününde, 31 Mart’ta perde açacaklarının müjdesini verdi.

tuba ünsal boşanıyor

tuba ünsal kimdir

tuba ünsal eşi

tuba ünsal çocuğu

tuba ünsal yaş

tuba ünsal kızı

tuba ünsal ailes

tuba ünsal sevgilisi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.