Uzun bir aradan sonra Beren Saat, tekrar ekranlara dönüyor. Netflix’in yeni dizisinde bu kez Mehmet Günsur ile rol alacak. Kulislerde aldığımız haberlere göre ünlü oyuncu Mehmet Günsur; Beren Saat’in de ” Krallar Kaybederse” dizisinde olmasını istemiş.  

Netflix’in Türkiye’den çıkan ilk orijinal dizisi, 14 Aralık’ta yayınlanacak olan The Protector (Hakan: Muhafız) için nefesler tutulmuşken yeni bir sürpriz daha geldi! Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal dizinin de yolda olduğu müjdesini verdi.

Daha önceki dizilerinde Kıvanç Tatlıtuğ ( Aşk-ı Memnu), Mert Fırat (İntikam), Engin Akyürek (Fatmagül’ün Suçu Ne), Cansel Elçin ( Hatırla Sevgili) gibi başarılı erkek oyuncularla birlikte rol alan Beren Saat,  son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem  dizisinde Ekin Koç ile ekranlardaydı.

Üstelik Netflix’in ikinci Türk orijinalinde TV ve sinema dünyasının en sevilen isimlerinden Beren Saat baş rolde olacak! Netflix’in Beren Saat’li yeni dizisi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak. Mehmet Günsur’u Fi dizisinde izledikten sonra sinemada  ‘Martıların Efendisi’nde izledik.

The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi Netflix yapımlarının güçlü kadın kahramanları birbirinden farklı hikayeleriyle izleyenlere ilham veriyor.

Mehmet Günsur’un rol aldığı son 5 film:

1-Aşk Tesadüfleri Sever

2- Ses

3- İstanbul Kırmızısı

4- Anlat İstanbul

5- Martıların Efendisi

mehmet günsur ile ilgili aramalar

mehmet günsür eşi

mehmet günsür kimdir

mehmet günsür çocuğu

mehmet günsür eşi ve çocuğu

mehmet günsür kaç yaşında

mehmet günsür filmleri

mehmet günsür eşi kaç yaşında

mehmet günsür nereli

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.