’Gül Baba Mirası Koruma Vakfı’’, Türkiye ve Macaristan arasındaki kültürel ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenlediği konserde Béla Szakcs ve Türkiye’den önemli caz müzisyenlerini aynı sahnede buluşturuyor.  Konser 25 Kasım’da Salon IKSV’de gerçekleşecek.

Özellikle son zamanlarda Türk ve Macar ilişkilerini geliştirmek adına önemli projelere imza atan ‘’Gül Baba Vakfı’’ önemli caz sanatçılarını bir araya getirdiği İstanBuvda projesiyle müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Béla Szakcsi

Türk ve Macar Caz geleneğinin modern yansımalarını barındıracak konserde; 1970’te Montreux Caz Festivali’nde ikincilik ödülü alan ve Avrupa, Kuzey Amerika, Asya’da birçok prestijli mekân ve festivalde sahne alan piyanist, besteci Béla Szakcsi Lakatos performansıyla dinleyicilere bambaşka bir deneyim yaşatacak. Çocuk yaşta piyanoyla tanışan ve Macar caz tarihinde füzyon cazın popülerleşmesinde büyük payı olan Béla Szakcsi müzikaller, operalar ve baleler için yaptığı bestelerle de tanınıyor. Caz ile klasik müziğin birlikteliğine vurgu yapan sanatçı Ferenc Liszt ve Kossuth ödüllerinin de sahibi. Béla Szakcsi Lakatos’a sahnede eşlik edecek olan önemli caz müzisyenleri Ferit Odman, Tolga Bilgin, Engin Recepoğulları ve Ozan Musluoğlu tınılarıyla geceye renk katacak.

Ekip
Béla Szakcsi Lakatos (piyano), Ferit Odman (davul), Tolga Bilgin (trompet), Engin Recepoğulları (saksofon), Ozan Musluoğlu (bas)

GÖSTERİM TARİHİ

25 Kasım 2018 Salon IKSV

Bilet Fiyatı  Masa Oturmalı – 67.50 TL.Ayakta Tam – 50.50 TL.Ayakta Öğrenci – 39.50 TL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.