Şef Marek Pijarowskı ve Keman Soyoung Yoon

Uluslararası başarıyla ses getiren Güney Koreli keman sanatçısı Soyoung Yoon ile Polonyalı orkestra şefi Marek Pijarowski, 15 Kasım Perşembe akşamı BBDSO ile Bursalı sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Uludağ Premium’un sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği’nin desteklediği ve klasik müziği daha geniş kitlelere ulaştıran Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), bu haftaki konserinde iki dünya yıldızını ağırlamaya hazırlanıyor. Wieniawski, Queen Elizabeth, Tchaikovsky ve Yehudi Menuhin gibi dünyanın önemli keman yarışmalarında elde ettiği başarılarla müzik otoritelerinin dikkatini çeken Güney Koreli keman sanatçısı Soyoung Yoon, 15 Kasım Perşembe akşamı Şostakoviç’in 1. Keman Konçertosunu Orkestra eşliğinde Bursalı sanatseverlerle buluşturacak. Konsere konuk şef olarak katılacak Polonyalı orkestra şefi Marek Pijarowski ise Drovak’ın bestelediği ve Çek halkının yerel danslarının coşkusunu taşıyan 8. Senfoni boyunca Orkestra’yı yönetecek.

15 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de gerçekleştirilecek konserin biletleri BBDSO resmî web sitesi bursasenfoni.gov.tr’den satın alınabiliyor.

Şef Marek PİJAROWSKİ

Solist Soyoung YOON (Keman)

Bilet Fiyatı İndirimli 10 TL  Tam 20 TL

Yer: ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ – Merinos, Osmangazi Salonu

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.